avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Activitate Costin Savescu

Activitate Costin Savescu

Răspuns la discuția Problema avocat
Sunt foarte multi de-astia! Se cred niste mici Dumnezei si nu au nici o rusine. Ce mai puteti face este sa ii faceti putina reclama pe internet. Pe ce site apucati, o recomandati. Munciti putin dar merita. Si la barou mergeti personal in vreo audienta, ar fi trebuit sa aveti dovezi cu ce a zis, asta e infractiune ce zice ea ca va face. Mult succes!
Buna ziua,

Ma aflu in situatia in care am platit taxa de timbru si timbre judiciare, corect, cum mi s-a cerut de catre judecatoria sector 4 Bucuresti si din acest motiv mi s-a anulat cererea de chemare in judecata ca vezi doamne eu nu as fi platit-o! E strigator la ceruri! Daca justitia face asa ceva, ce sa mai zici de altii? Am facut poza cu telefonul la chitantele de plata insa le-am sters din greseala si pe acelea, inainte sa plec in concediu ca sa fac loc altor poze, din vacanta. Am de la posta nota de inventar in care am scris ca am pus taxa de timbru (dar nu am scris valoarea) si timbre judiciare inauntru #-o. Am pus in plic originalele chitantelor si timbrele. Ma aflu in perioada cand pot cere reexaminarea acestei anulari a cererrii de chemare in judecata. Posta ar putea oare sa-mi dea un duplicat al chitantelor prin care am platit taxa de timbru? Doar e pe numele meu si e in computer... Nu-mi vine sa cred, in ce tara traim?????!!! Cum sa zica ca nu am platit cand am pus originalele in plic cu totul? Va rog dati-mi un sfat, ce pot sa fac... Sunt foarte suparat. Multumesc.
Multumesc pentru raspuns. Am citit ce ati indicat si nicaieri nu arata ca se pun restantele doar, separat de lista lunara de plata si nicidecum ca se afiseaza astfel la avizier. Poate am sarit peste, puteti sa-mi redati textul exact ca nu inteleg, va rog? Multumesc frumos.
In al doilea rind, aveti idee, dvs. ca avocat (toata stima) sau altcineva daca mie ca membru al asociatiei imi este interzis de vreo lege sa pun si eu un afis la avizierul asociatiei platit si din banii mei, aflat pe proprietatea mea? Unde scrie ca doar administratorul are exclusivitate asupra avizierului? Va intreb pentru ca el este platit cu o suma foarte mare, 2500 ron pentru doar 60 de apartamente si nu isi respecta deloc con tractul, nu face nimic, mai pe romaneste. As vrea sa pun si eu contractul lui la avizier si sa subliniez ce nu face din el desi e platit la zi.
Multumesc.
@ ynocennta

Desi nu agreez stilul acesta de comunicare, cu @, e ca si cum ai tipa la cel ce a postat, se intelege ca lui ii raspunzi, va intreb: in cazul in care nu a facut din obligatia sa el raspunde cumva in fata instantei? Daca el nu si-a indeplinit obligatiile (cum spuneti) de ce as cheltui eu timp si bani sa ma duc sa-l caut prin Popesti Leordeni???? E datoria mea, scrie la lege asta? Eu am telefonat.
Răspuns la discuția Vanzare bunuri intre frati.
Daca e vanzare si nu donatie atunci se plateste impozit, nu?
Multumesc domnule Joja.
Ah, deci asa, el trebuie sa ia legatura cu noi... Multumesc din inima, m-ati calmat.
Răspuns la discuția Vanzare bunuri intre frati.
Doar bunuri mobile. Multumesc domnule notar. Ce inseamna asta contract sub semnatura privata? Mai trebuie inregistrat la notar? Are valabilitate juridica?
Răspuns la discuția Complet de judecata misogin
La ce va folosesc Milika caracterizarile? glumiti pe seama bietei femei si asa suparata?
Nu e frumos. Cum adica CSM nu are nici un cuvint de zis? Mergeti in audienta la Ministrul Justitiei, faceti petitii, dati exemple din alte spete identice, scrieti la presa, mergeti la Consiliul acela antidiscriminare sau scrieti. Interveniti in emisiuni TV cu intrebari, la alea cu maxima audienta... haideti, capul sus. Pai daca e asa, nu a mai facut nimeni plingere impotriva lui? Uniti-va toate femeile de acolo, nu va lasati! Spor la treaba!
Instanta a incuviintat o expertiza contabila financiara si a ales un expert de 78 de ani care nu raspunde la telefon, adica telefonul dat la CECCAR si la instanta nu suna deloc.
Avocata spune ca expertul ar fi trebuit sa ne contacteze dupa ce a primit de la instanta hirtia insa nu s-a intamplat asta. Timpul e scurt si vreau sa ma asigur ca merge bine treaba. Cum stau lucrurile de fapt? Expertul trebuia sa sune sau sa ma duc eu dupa el la adresa sau cum sa fac? Multumesc.
Un frate doreste sa vinda celuilalt toate bunurile sale. Cum ar trebui sa procedeze?
Multumesc.