avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Activitate florinsadova

Activitate florinsadova

ca si broker de asigurari este trecut o cunostinta de a mea ....o prietena de familie care facea asigurari!
Pensia privata obligatorie.... asa se numeste...la acea data aveam 45 de ani deci nu mai era obligatoriu sa o fac ideea este ca altcineva a facut-o si ce e mai urit e ca facea parte din cercul de prieteni..deci a semnat in locul meu!
Am aflat dupa 10 ani ca contribui la un pilon de pensii fara stirea mea!O cunostinta din cercul de prieteni de acum 10 ani mi-a facut contract la o pensie privata si abia astazi cind am primit o instiintare sa reactualizez datele am aflat,am sunat la fond si au confirmat ca sint deponent din anul 2008 am sunat si la cunostinta respectiva si mi-a spus ca poate a facut contract din greseala!sint uluit deoarece cred ca a fost facut contractul fara acordul meu...ce sa fac?
Parintii mei detin o suprafata de teren pe care se afla cam 100 de arbori specia molid.Ei doresc sa vanda acea suprafata deoarece nu o mai pot lucra.Cel ce doreste sa cumpere terenul nu vrea sa dea nimic pe arbori in consecinta am facut cerere dew marcare la ocolul silvic care a marcat doar20 de arbori cam 20 de metri cubi motivand ca atat prevede legea ,stie cineva care este legislatia in vigoare si cum pot fi marcati toti?Multumesc!
Suntem un colectiv de 7 oameni ce facem permanenta la un obiectiv.Facem ture 12 cu 24 respectiv, zi 12ore si noapte 12 ore programul incepand de la 7 dimineata cu schimbare la 19 seara.Sunt luni cand facem cate 3 sau 4 ture de noapte si sunt alte luni cand sunt colegi in concediu si facem 7 ture de noapte .Cum si daca trebuie platite ca ture de noapte, va rog frumos sa-mi dati un raspuns intrucat parerile sunt impartite ,va urez o zi buna!
Răspuns la discuția Concediu de odihna !
daca angajatul ia 250 de zile ce se poate intampla?
La cate zile de concediu de odihna, are dreptul o persoana ce lucreaza in administratia publica locala, care se afla cu vechime intre 5-10 ani?Daca in contractul individual de munca au fost trecute 25 de zile se vor respecta cele din contract?
Buna ziua!.Am lucrat inainte de facultate ,deci fara carte de munca , in cadrul Institutului de Geologie si Geofizica Bucuresti .Am lucratcu o echipa de masuratori anul in anul1985.,Incerc sa obtin o adeverinta care sa ateste acest lucru dar ma tot amana,am trimis si o scrisoare cu confirmare de primire dar nimic de vreo 3 luni.Am sunat si la personal si acelasi lucru maine,maine etc ,ce sa fac?
Răspuns la discuția Inscriere tractor!
Multumesc,pentru timpul acordat!
Răspuns la discuția Inscriere tractor!
Multumesc pentru acest raspuns.Exista undeva precizat daca se poate circula si pe raza unei localitati vecine?