avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate nod

Activitate nod

Spatiu privat de utilitate publica, lucru acceptat de cind si-a deschis activitatea la ONRC, refuzul accesului in magazin in spatiul destinat clientilor, in timpul programului de lucru, poate fi facut numai pentru motive care tin de incalcarea grava a conduitei sociale.
Daca aveti citiva martori si citeva filmari cu telefonul, preferabil facute de un tert care sa va sustina in instanta, puteti apoi sa il actionati in instanta. Daca va agreseaza fizic este si mai bine. Dvs nu il jigniti ca nu e normal.
Dupa incident depuneti plingere la politie si solicitati sa vi se puna la dispozitie imaginile de la data si ora incidentului (este bine sa contactati rapid un avocat care sa solicite la politie acest lucru dar si catre firma acestuia). Imaginile din camerele de supraveghere se tin minim 20 de zile si max 30. Deci faceti cererea in max. 15 zile.
In cazul in care camerele 'nu au functionat' va plati o amenda cam de 2000lei catre Politie.
Răspuns la discuția Probleme service
Scanati actele de intrare in service si completati formularele online de la ANPC de care apartineti.
Daca vor merge in control va rezolva rapid service-ul.
Răspuns la discuția REZILIERE CONTRACT
1.Contractul este o promisiune de a face.
2.Serviciile pe care ati inceput sa le platiti nu s-au oferit inca.
3.Dreptul de denuntare unilaterala a contractului va apartine.
4.Depuneti on-line sesizare cu acte scanate la ANPC. Va recuperati si banii si furnizorii vor invata sa isi respecte clientii.
Răspuns la discuția Litigiu Rcs Rds
1. Furnizorul de servicii Canal S probabil ca are stipulat in contractul cu dvs. faptul ca poate cesiona contractul respectiv fara instiintarea dvs. lucru care ii permite sa isi vinda clientii catre alte companii. Pretul este intre 100 si 200eur/serviciu/client. Si RDS il plateste cam in decurs de un an.
2.Vedeti si perioada contractuala, clauzele de incetare si forta majora stipulata in contract.
In decursul timpului RDS a pierdut mai multe procese in instanta pe aceasta speta inclusiv cu firme. Instrainarea apartamentului inseamna ca dvs nu mai aveti posibilitatea de a primii servicii de la companie, caz in care nu vi se poate imputa plata unui serviciu pe care nu il primiti. Contractul respectiv poate fi preluat de catre noul proprietar daca acesta doreste. Daca noul proprietar si-a facut contract la RCS intre timp este si mai bine.
Nu fugiti de o actiune in instanta. Va este necesar doar un avocat cinstit care sa caute precedentele solutionari in legatura cu RCS.
3.Depuneti sesizare on-line la ANPC impotriva CanalS si impotriva RCS pentru abuzul de tranzationare a contractului fara informarea directa a dvs. si pentru solicitarea de plata a unor servicii neprestate. Acordul de poate sa nu fie necesar daca e scris in contract ca firma canalS poate cesiona contractul, dar de exemplu schimbarea grilei de canale sau a furnizorului de servicii internet pot necesita acordul dvs.
4.Nu platiti inchiderea contractului sau facturi catre RCS.
Daca eu predau un bun catre un tert pentru ca acesta sa il foloseasca (in acest caz sa il repare) iar acesta produce o dauna bunului aflat in utilizarea lui, se transfera si responsabilitatile pentru folosirea bunului asupra tertului utilizator ???
Am un autoturism care a intrat in service-ul auto acum un an pentru citeva reparatii acoperite de CASCO. Durata de stationare in service a fost mare si pentru ca masina nu a fost pregatita de iarna s-a produs inghetul in motor si s-a deteriorat chiuloasa masinii.
Cum procedez ???
Pentru ocuparea unui post de "analist / cod COR 251201" (domeniu IT), conform COR sunt necesare studii superioare. Daca persoana respectiva are studii superioare, dar in alt domeniu, insa are experienta de munca in domeniu IT/telecom, este posibila incadrarea pe postul mentionat mai sus? Daca da, exista un numar minim de ani de experienta care sa compenseze lipsa studiilor de specialitate (IT, in cazul de fata) pentru care se incheie contractul de munca? In ce document legislativ sunt prevazute informatii pe baza carora sa gasesc raspunsuri la astfel de intrebari?

multumesc
Mai ia in calcul si utilizarea inregistrtarilor folosind dispozitivele de supraveghere instalate conform cu legislatia in vigoare si vezi ce sistem corect avem in romania.
Daca mergi in instanta, proba video are caracter consultativ, la latitudinea completului de judecata daca o iau sau nu in considerare.
Adica trei martori mincinosi valoreaza mai mult decat proba video a faptei in conditiile in care dispozitivul de supraveghere este omologat, este instalat conform unui proiect aprobat anterior si este atestat de cei ce l-au montat.
Dupa stiinta mea amenzile se platesc numai la CEC in zona de domiciliu arondata sau la administratia financiara. In nici un caz la oficiile postale.
Cu mult respect,
Răspuns la discuția ong - organe deomducere
Da. Presedintele CD poate fi ales prin vot direct in AG daca in statutul asociatiei nu scrie altfel. Daca scrie altfel in statut, atunci AG v-a schimba daca doreste, prin vot, modul de vot al presedintelui. Asta inseamna sa treceti din nou prin instanta de judecata ca la formarea asociatiei.