avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme service
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme service

Buna ziua, am fost cu masina la un service, si am niste probleme. Mi-a zis ca mi-a schimbat piese, dar masina tot nu merge in parametri. I-am platit si piese, si mana de lucru, si dupa ce ma tot amana ca sa imi termine de reparat sa imi zica ca nu are timp sa o mai faca si mi-a dat piesele inapoi. As vrea sa stiu ce pot face in privinta lui, tinand cont ca are un service la curte, neinregistrat, nimic. Stiu ca nu mai recuperez paguba, dar macar sa nu mai pateasca si altii ca mine. Multumesc, o zi buna!
Cel mai recent răspuns: nod , utilizator 05:17, 3 Februarie 2020
Puteti sesiza primaria, ANAF in scris cu nr. de inregistrare/ data.
verificati mai intai daca nu are totusi firma,
Scanati actele de intrare in service si completati formularele online de la ANPC de care apartineti.
Daca vor merge in control va rezolva rapid service-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.. am o problema cu un service auto, am reparat la ei ... Andreea_georgiana Andreea_georgiana Buna ziua.. Am o problema cu un service auto, am reparat la ei anumite piese, si după reparatie am probleme tot cu aceeași piese(piesa fiind cumparata tot ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un service auto 1Anon1m 1Anon1m In mare mi sa stricat masina in Oradea eu fiind din Fagaras ..a necesitat schimbarea motorului ..dupa o luna a zis ca este gata masina ..am fost dupa ea si nu ... (vezi toată discuția)