avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Activitate hajnyci

Activitate hajnyci

Buna ziua,
Care este termenul de afisare a unui proiect de hotarare in cazul sedintelor extraordinare de consiliu?
Multumesc,
H.
Buna ziua!
Va rog lamuriti-ma daca este posibil, ca un secretar nou numit la o UAT sa beneficieze de salariul vechiului secretar, care a fost destituit? Am inteles ca exista baza legala, insa nu o gsesc.
Multumesc
Buna ziua!

Va rog ajutati-ma, un secretar comuna, cat III, vechime 7 ani cat salariu brut ar trebui sa aiba, venitul net cat ar trebui sa fie, de care sporuri ar putea beneficia?
Este incadrat din data de 31 decembrie 2015 cu un salariu brut de 2630 lei, insa de la prefectura au comunicat ca nu e ok, dar nu a zis, ce si cum ar trebui facut.
Multumesc,
H.
Secretarul s-a adresat notarului in vederea deschiderii succesiunii, sunt mostenitori....insa nu se intampla nimic de aprox. 6 luni...
Succesiunea nu s-a facut, nici nu se va face in curand. Defunctul are terenuri si cladiri.
Multumesc, insa conf. art. 266 (3) "Anularea se face si atunci cand organul fiscal constata ca debitorul persoana fizica este disparut sau decedat fara sa fi lasat venituri ori bunuri urmaribile", in cazul nostru debitorul decedat are bunuri urmaribile...
Buna ziua

In cazul in care un debitor (persoana fizica) avea amenzi contraventionale, acesta a decedat si conform codului fiscal (art. 23, 27) mostenitorii nu devin succesori ai resentelor, in cazul acesta primaria poate sa scada (sa anuleze) aceste datorii? daca da, in baza de ce document? si care ar fi baza legala?

Multumesc,
H.
Răspuns la discuția Conditii vatamatoare
Multumesc pt raspuns.
O doamna de la un consiliu judetean, de la resurse umane sustine, ca depinde de bugetul instituitei, daca poate sa suporte sau nu 15%, dar conform celor descrise de Dvs. nu depinde de nimic, neexistand temei legal pt acordare.
Buna ziua!

In cazul unei institutii publice, pana acum s-au acordat angajatilor 10% pt conditii vatamatoare. Recenet s-a facut determinarea a campului electromagnetic, in conditiile legale actuale (fiind indeplinite conditiile) putem acorda 15%?

Multumesc,
H.
Multumesc, m-am gandit poate ma ajuta cineva, cine se ocupa de angajari la o institutie publica.