avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: SAF-T și facturarea electronică, obligatorii din 2022. Implementare și impact. Lectori: EY România. Joi, 27 Ianuarie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate yomasse

Activitate yomasse

Buna seara. Va multumeasc pt. raspuns si cat de cat inteleg ca nu voi avea nici o problema cu vreo plata. Totusi, daca aveti timp si bunavointa, va rog sa-mi explicati mai pe intelesul unuia care nu este familiarizat cu termenii din lege. Multumesc, o seara buna.
A fost reparata masina celui accidentat de mine, nu masina mea.
Buna ziua. In ce baza poate un service auto sa ceara despagubire de la persoana asigurata, daca asiguratorul nu este de acord sa-i plateasca toata suma pretinsa?
Răspuns la discuția executare silita
Cititi cazul Kusinova si mai vorbim. Este notoriu de cel putin 3ani. A fost invocat si dl. avocat Piperea.
Răspuns la discuția executare silita
Am venituri din dividende. Dar sunt f. mici. Le incasez numerar. Ce legatura au veniturile cu locuinta? Adica daca am casa si nu am venituri ma executa pe casa si evacueaza o familie in strada. Ce rost mai are declararea locuintei ca si locuinta familiala? Ati auzit de cazul Kusinova?
Răspuns la discuția executare silita
Pe ce baza pot contesta din nou? Faptul ca imobilul este considerat locuinta familiala, ma ajuta?
Răspuns la discuția executare silita
Daca nu se mai comunica, ce inseamna?
Am contestat executarea inceputa acum 4 ani. Am pierdut din cauza dezinteresului aratat de avocati-am avut doi, consecutiv. Nu stiu cum sa interpretez daca s-a inceput executarea, insa nu au primit nici un ban de la mine.
Ma intereseaza daca se pot indrepta impotriva locuintei.
Răspuns la discuția executare silita
Nimic. Nici o notificare de nicaieri.
Răspuns la discuția executare silita
O.K. Spune-ti-mi pana unde poate ajunge executarea silita daca nu am decat o garsoniera unde locuiesc cu sotia si un copil minor. Deasemenea nu am venituri ce pot fi poprite. Multumesc.
Buna ziua. Am pierdut si in apel contestatia la executare insa nu am primit nici o comunicare pana in prezent-a trecut mai mult de un an. Ce posibilitati mai am sa intreprind ceva-este vorba de datorie bancara din 2007 cesionata catre KRUK. Avocatul pe care l-am angajat a promis ca se rezolva in favoarea mea si de un an de zile nu mai vrea sa-mi raspunda la telefon. Multumesc, o zi buna.