avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate soso35

Activitate soso35

Va multumesc pentru raspunsuri
Buna seara.Am o nelamurire si speram sa ma puteti ajuta.Sunt angajata unui spital de stat cu contract de munca pe durata nedeterminata.Acum sunt insarcinata si sunt in concediu medical cu un cod de indemnizatie 01,din data de 19.12.2012.intrebarea mea este urmatoarea:In acest moment C.I.M. este suspendat?:-/
Multumesc ptr. raspuns
Am vorbit din nou cu cei de la serviciul clienti si mi-au reactivat numarul dar obligat fiind sa accept un abonament mai mare si o perioada contractuala de 12 luni. Sunt scarbit de practica lor , am facut deja sesizare la O.P.C. si daca nici asa nu se rezolva singura solutie ramane portarea.
Buna ziua .
Am avut o cartela prepay la [editat de admin] pe care am trecut-o pe abonament in urma cu aproape 3 ani, incheiind cu acestia un contract pe doi ani. Perioada contractuala a expirat din ianuarie si am cerut acum o luna trecerea inapoi la prepay. [editat de admin] a spus ca nu se poate ....ori raman pe abonament ori se inchide definitiv , ceea ce au si facut , astazi au inchis numarul .
Este un abuz acest lucru ? Daca da, unde pot rezolva problema ? O.P.C.-ul ?
Nu poate nimeni sa ma ajute ?:((
Buna ziua
Am cumparat un triplu auto ptr. bricheta si in momentul cand am conectat incarcatorul dispozitivului GPS acesta a luat foc (incarcatorul). Am mers la centrul comercial de unde am achizitionat acel triplu , le-am spus problema si am cerut contravaloarea acestuia si inlocuirea incarcatorului ars. Dupa ce au constatat ca am dreptate ( au ars un incarcator nou din magazin) mi s-a restituit contravaloarea triplului si m-au asigurat ca-mi vor schimba si incarcatorul gps ars. Problema este ca nu au modelul acesta de incarcator, nu au avut si probabil nu-l vor primi .Dupa aproape doua saptamani am fost iar la magazin unde mi s-a spus ca urmeaza sa ia legatura cu producatorul triplului sa ma despagubeasca acestia ptr. incarcator.
Intrebarea mea este : magazinul ma poate amana la nesfarsit sau are un termen in care trebuie sa-mi inlocuiasca incarcatorul , eventual tot sistemul gps (daca nu se gaseste incarcator) ?
Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția drepturi la mostenire
Multumesc pentru lamuriri!
Răspuns la discuția drepturi la mostenire
Cel decedat are sotie si doi copii, in aceasta situatie care sunt procentele?
Buna seara
Bunicii mei dupa tata au avut doua locuri de veci .Dupa moartea acestora nu s-a facut succesiunea(au fost patru frati , unul decedand inaintea bunicilor) Tata(decedat anul trecut) a fost recasatorit timp de noua ani. Acum o sora a lui tata vrea sa ia cele doua morminte vrand sa dau o declaratie de renuntare.
Rog daca puteti sa ma lamuriti :
1-Sotia lui are dreptul la o parte din acestea?
2-Ce cota parte imi revine din aceste "bunuri".
Multumesc
Discuție Mostenire
Buna seara!
Rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema: parintii au divortat in urma cu mai multi ani avand in proprietate o casa . Dupa partaj mama a beneficiat de o suma de bani iar tatal a ramas in casa, el recasatorindu-se ulterior (neavand copii impreuna). In timpul acestei casatorii a vandut casa cumparand un apartament impreuna cu sotia sa.
Intrebarea este daca noi cei doi copii ai lui avem dreptul la mostenire in urma decesului sau.? Si daca da, in ce procent?