avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate IordacheClaudiaElena

Activitate IordacheClaudiaElena

Buna ziua, care este procedura de inregistrare a unei companii straine în România numai în scop de TVA?
Asociatul unic primeste dobanda pentru un imprumut acordat societatii. Veniturile din dobanzi pe care le incaseaza asociatul se impoziteaza la sursa, adica retine firma? sau declara in declaratia unica? Daca trebuie sa retina societatea, cat la suta si cum se declara?
O societate care a beneficiat de somaj tehnic conform OUG 32/2020 si de decontarea a 41,5% din salariul brut conform OUG 92/2020 poate aplica prevederile OUG 132/2020, si anume reducerea timpului de lucru pentru toti angajatii sai (aceiasi angajati care au beneficiat de oug 32/2020 si oug 92/2020) si obtinerea indemnizatiei de 75% pentru norma de munca redusa?
Răspuns la discuția Impozit venit/Declaratie unica
Multumesc :)
Am predat o masina veche la Remat, prin programul rabla. Pe langa suma modica primita de la Remat pe fierul vechi, am primit o suma (in vouchere) de la buget pe programul rabla.
Declar acest venit in declaratia unica si platesc impozit?
Am o companie de consultants, neplatitoare de tva. Sunt pe cale sa semnez un contract cu o societate din Austria pentru care voi presta servicii de pana la 35.000 euro, intr-o singura factura. Ulterior nu voi ma avea servicii prestate in afara Romaniei.
Trebuie sa obtin codul special de TVA si sa depun 301?