avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cod de tva special
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cod de tva special

Am o companie de consultants, neplatitoare de tva. Sunt pe cale sa semnez un contract cu o societate din Austria pentru care voi presta servicii de pana la 35.000 euro, intr-o singura factura. Ulterior nu voi ma avea servicii prestate in afara Romaniei.
Trebuie sa obtin codul special de TVA si sa depun 301?
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 10:22, 13 Iunie 2019
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare platitor tva pb pb Buna ziua, Iarasi a aparut o problema. Pe firma pe care fac activitate nu am avut de la infiintare (1997) o CA mai mare de 35.000 EUR pe an. Inca de la ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva monica007 monica007 Buna ziua! Sunt PFA nou infiintat, neplatitor de TVA. Activitatea va consta in prestare de servicii in Austria. Din cate am citit ar trebui sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)