avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriel Stelea

Activitate Gabriel Stelea

O intrebare al carei raspuns il cunoasteti si dvs: habar n-am ptr. ca nu sunt avocat in cauza respectiva. Intrebarea era daca si cine are calitatea procesuala activa sa formuleze o opozitie la deschiderea procedurii insolventei. Sincer, pentru ca intrebarea expusa de karmelika era alta, nu vad de ce sa ma intereseze motivele pe care le va expune creditorul, acestea vor fi apreciate ca temeinice sau nu de catre judecatorul sindic.
Răspuns la discuția falimentul si garantia mobiliara
Incercati sa faceti aplicarea art. 87 din legea insolventei.
Puteti face opozitie numai daca sunteti notificat de lichidator cu privire la deschiderea procedurii, ca si creditor in lista depusa de debitor sau identificat in calitate de creditor de catre lichidator.
Răspuns la discuția Ciocolata cu viermi
Aveti gusturi fine: ciocolata cu menta si viermusi. Sunteti sigur ca magazinul respectiv nu comercializeaza momeala vie pentru peste ? Ha-ha !
Răspuns la discuția Retineri salariale
Banuiesc ca utilajele/masinile respective sunt asigurate si ca au fost desemnate persoane pregatite care sa le utilizeze in scopul realizarii sarcinilor de serviciu. Cum adica sa se opreasca 50 de lei pentru fondul de reparatii, este cooperativa? Angajatii participa la acoperirea cheltuielilor societatii ?
Răspuns la discuția impozitul in faliment
Pentru sumele "impozit" anterioare deschiderii procedurii insolventei se depune cererea de creanta. La sumele anterioare, dupa data deschiderii procedurii insolventei, nu mai calculati dobanzi/penalitati/majorari. Pentru sumele care sunt datorate ulterior deschiderii procedurii se vor face platile din fondurile obtinute in timpul procedurii de insolventa, de catre administrator/lichidator, ca si cheltuieli cu administrarea bunurilor debitorului.
Răspuns la discuția ajutor
Cel mai rau lucru care se poate intampla este sa fiti indicat drept persoana responsabila de intrarea in insolventa si sa fiti obligat la suportarea integrala sau in mare parte a pasivului de 1.500 ron. Adica nu mare lucru, dupa parerea mea.
Răspuns la discuția Insolventa - comision de succes
Comisionul lichidatorului intra in categoria platilor mentionate la art. 123 pct. 1 din legea insolventei. In concret, intai se plateste comisionul lichidatorului si apoi se distribuie sume pentru acoperirea altor creante.
Va propun sa fim moderati de:
2007_rozi
Gabriela Pintea
pakos

Toate pentru ca merita.

O mentiune speciala pentru dl. Mihai Grigore, a carui activitate efervescenta pe forum este de admirat.
Răspuns la discuția firma in insolventa
Orice suma ce va este datorata de societatea la care ati lucrat o veti primi doar in cadrul procedurii insolventei, daca se vor aduna fonduri suficiente in contul datornicului insolvent.