avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Activitate mariaburete

Activitate mariaburete

Am infiintat o intr.individuala(ii) ,cod caen 4618 ,ce urmeaza sa platesc mai departe (sanatate ,somaj ,pensie).Ma intereseaza cum pot sa platesc valoarea minima ,pt ca mai ales la pensie ,nu am nici o garantie ca-mi va da statul pensie la 63 ani ,am deja lucrati 27 ani in campul muncii.Va multumesc.
Răspuns la discuția preotii incotro?
Aveti dreptate ,de ex la inmormantare preotul mi-a eliberat chitanta de 150 lei(diferite servicii bisericesti)si in plus fata de acestia mi-a mai cerut 66lei(lumanari),60 lei-clopotarul,200 lei preotul(in plus fata de chitanta,50 lei dascalul.totalul s-a ridicat la 526 ,plus cate alte bunuri cerute ,si alte servicii obligatorii ,binentles pe bani! Atunci ,mai putem merge noi cu sufletul impacat ,la acest preot,mai ales ca te obliga la multe serviicii ,si duce chiar amenintarea ca nu mai slujeste nici-un parastas!Oare acesti bani cine-i impoziteaza?
Ce ne facenm cu preotii care din ce in ce maresc taxele (bisericesti).De curand tatal meu a decedat (1 luna),si preotul din sat fara nici o jene ne cere atatia bani ,la inmormantare ,parastase ca depasesste cu mult salariul meu (min pe economie),si asa procedeaza cu toata lumea .i sau tot facut reclamatii dar se pare ca are multe relatii ,si ne face sa mergem cu groaza la biserica cu o coliva pentru sufletele celor plecati dintre noi.Va multumesc.
Răspuns la discuția succesiune
Da ,mama era casatorita cu tatal meu de 51 ani ,locuim impreuna si de aceea intrebam ,daca mai este necesar sa facem succesiunea sau cum sa procedam sa nu platim atatea taxe si onorarii care acum nu ne intereseaza ,pt ca doar eu si mama mea santem mostenitori.Va multumesc.
Discuție succesiune
Va rog sa-mi raspunde-ti si mie la urm intrebare daca se poate! Acum ,o luna a decedat tatal meu ,mama este in viata iar eu sant singurul mostenitor. Vreau sa stiu daca este obligatoriu sa dezbatem taxa de succesiune.Va multumesc.
Discuție pensie de urmas
buna seara!in urma cu cateva zile ,tatal meu a decedat .era pensionar de stat (942 lei)+o pensie pentru ca a fost deportat din bulgaria(340 lei).ce trebuie sa facem ,ca mama mea care este pensionata CAP ,(380 lei ,)sa poata beneficia de pensie de urmas?Va multumesc.
Discuție infiintare PFA
Colaborez cu o firma de distributie in sistem MLM ,si pentru a incasa comisioanele trebuie sa infiintez un PFA.Va rog sa-mi spuneti cui sa ma adresez si ce coduri CAEN ,imi trebuie.Va multumesc.
Discuție concubinaj
DACA SE CONVIETUIESTE IN CONCUBINAJ ,5 ANI DE ZILE ,CARE SANT DREPTURILE PARTILOR IN CAZ DE DESPARTIRE?
VA MULTUMESC!
Stie cineva despre aceste despagubiri ,pentru deportatii din Bulgaria?Statul roman ,a onorat aceste despagubiri ,si cum ati procedat .Noi ne luptam cu morile de vant! Multumesc!
Va multumesc ,nu-mi ramane decat sa ma inscriu in audienta ,deoarece asa cum ati spus comunicarea cu departamentelor lor este foarte greoaie . Sperantele noastre sant mici in recuperarea celor 10 ha de teren arabil si 2.500 metri locul de casa (casa + dependinte),ramase in Bulgaria in urma deportarii .Toate aceste acte noi le-am depus la Prefectura .Va multumesc si va doresc multa sanatate si succes in tot ce faceti dumneavoastra!