avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate Pilu

Activitate Pilu

Va multumesc, dar intrebarea era alta: care era temeiul legal ?

ynocentta a scris:

Cititi cu atentie contractul de furnizare utilittai
In contractul de,furnizare utilitati este concret prevazut ca in situatia in care beneficiarul contractului se inregistreaza cu debite,furnizorul are dreptul legal sa restrictioneze /sisteze provizoriu furnizarea utilitatilor pana la achitarea debitului in evidenta,

Buna seara, poate cineva sa ma ajute si sa-mi spuna unde se prevede ca daca nu platesc o anumita perioada de timp facturile de gaz sunt debransat de la retea ? Va multum,esc.
Asociatii de proprietari. Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Trebuie sa izolam acoperisul la blocul in care locuiesc deoarece la un proprietar de la ultimul etaj ii ploua in apartament. Dorim sa facem acest lucru din fondul de reparatii existent la asociatia de proprietari. Pentru aceasta ar trebui sa facem tabel nominal cu acordul proprietarilor, iar intrerbarea ar fi: trebuie acordul majoritatii simple sau doua treimi, si unde se prevede aceasta. Va multumesc.
Si-atunci cum scrie politistul in p.v. de contraventie ? Ca ... Popescu l-a agresat i trafic pe...???, ce scrie aici ?
Multumesc maestre, toate cele bune va doresc
Am zis, 15 ani
Buna seara, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: Fiului meu i s-a desfacut azi contractul de munca pt. ca i s-a desfiintat postul. Are vechime totala in munca de 15 ani si un salariu lunar brut lunar de 6324 lei. Isi face dosarul pentru somaj, dar intrebarea mea ar fi: Ar putea cineva sa-mi spuna cat va fi indemnizatia pentru somaj ? Va multumesc.
Va multumesc mult dar intrebarea era alta. Oricum m-am edificat intre timp, Legea 127/2019 intra in vigoare abia la 1 sept. 2023. Toate cele bune va doresc.
Buna ziua, as avea o intrebare, daca ma poate ajuta cineva: art. 113 din Legea nr. 127/2019 privind sistemul public de pensii, referitor la ajutorul acordat sotului supravietuitor se aplica ? si ce ar trebui sa contina dosarul depus la casa de pensii pt solicitarea ajutorului ? Va multumesc.
Multumesc mult dl Popa George...mereu pe baricade, felicitari