avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate vali.t

Activitate vali.t

in urma sentintei de divort pronuntata anul trecut unde se mentiona ca, custodia este comuna, as dori sa aflu cum pot proceda pentru ca, minorul sa imi fie incredintat exclusiv, deoarece eu ma ocup de minor din 2011 pana in prezent, tatal doar vizitandu-l ocazional, neplatind pensie alimentara timp de un an de zile si abia in urma insistentelor mele a platit pensia in ultimele 6 luni



Un Consilier Juridic, poate certifica, in ce conditii, un contract de inchiriere?, va rog, detalii. Multumesc.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
multa bafta!...ank, cinstit acum ca e grila si eu m as prezenta!, am luat lic in 2007 cu ex grila pe PC, aveam 5 variante de raspuns cu...1, 2 sau mai multe rasp corecte! am luat 9.60! nu voi sti niciodata la care (2) am gresit!:(, oricum, cine a invatat si stie e imposibil sa nu ia examenul!, e adevarat, inainte de sustinere cu 30 zile au fost publicate pe net 300 de intrebari posibile din care a fost sustinut examenul!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Multa bafta celor ce vor sustine ex la Sibiu!!!, fie ca aerul sa va prieasca!:)), in ce ma priveste am luat o alta hotarare, sunt jurist cu contract de munca de apx 2 ani, am picat ex de admitere din toamna...(no comment!), si merg pe urmatoarea varianta: decat sa "contribui" la infinit si sa pierd timp, cu examene de admitere in barou, m am inscris CJ!, Astfel dupa 2 ani voi sustine ex de definitivat in profesie la CJ(luna oct), apoi pe cel de definitivat in barou!, asa elimin si "alergatura dupa un maestru"+ economie de timp!!!, gresesc cumva, undeva???
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Comisie neutra, profesori...asa ceva, logic nu ar accepta unbr!!!, amestecul in..."treburile interne", plus ca, prin absurd ar accepta, pe ai cui bani???
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Ai dreptate!, eu unul mai propun: organizarea unui nou examen de admitere pt perioada feb-martie 2010 si aici ar fi de discutat si ajuns la...un consens(parerile pot fi impartite)!, parerea personala e pt organizarea unui ex de tip grila, ce ar elimina metodele de copiat si in acelasi timp si eventualele "corectari preferentiale", e adevarat trebuie sa fim in numar cat mai mare, dar sa stim si ce sa cerem, pt a fi luati in considerare...
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Multumesc,la organizare, a fost oral?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2009
Stie cineva, exact subiectele de anul trecut la BB??? plz!