avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate nramona

Activitate nramona

Răspuns la discuția Executare silita
Executarea poate dura mult sau putin, in functie de debitor, daca achita de bunavoie, daca are bunuri sau nu. Asa ca nu poate nimeni sa-ti zica un termen, nici macar cu aproximatie.Mai intai executorul inregistreaza cererea, cere incuviintarea in instanta, emite o somatie catre debitor si apoi incepe sa faca demersuri pt identificare bunuri, sa afle daca debitorul realizeaza venituri, are conturi deschise, pune popriri pe acestea, pe salariu.
Răspuns la discuția Schimbare loc de munca
Am sa-l citesc maine, dar nu cred ca este precizata o perioada mai mica. Dar poate fi concediata disciplinar, in urma unor cercetari disciplinare.
Răspuns la discuția Schimbare loc de munca
La concediere ma gandeam si eu, ca motive sunt destule.
Răspuns la discuția Schimbare loc de munca
Multumesc pentru raspunsuri, vom vedea noi cum o vom scoate la capat. Ideea e ca respectiva a facut numai greseli din nepasare, a lasat sa treaca termene si acum mai tragem ponoase, dar da, teoretic ar trebui sa o primim.
Răspuns la discuția Schimbare loc de munca
Da, de o luna de zile era altcinava, doar ca schema de personal nu era motificata, tot cu un post figurand.O luna de zile au fost 2 persoane, cu, contract ambele.
Răspuns la discuția Executare silita
Faceti contestatie la executare, solicitati anularea formelor de executare efectuate si anularea titlului executoriu si atunci va fi analizat de instanta si contractul de credit.
Răspuns la discuția Schimbare loc de munca
Nu, daca cerea era rezolvata treaba. Ea doreste sa revina in postul din care a plecat, dar care este ocupat de o persoana cu , contract pe perioada nedetermnata .
Răspuns la discuția Schimbare loc de munca
Nu, firma are mai multe puncte de lucru. In fiecare punct de lucru exista 1 singur post de natura respectiva. La un punct de lucru salariata se afla in CCC. La alt post de lucru salariata urma sa plece in CCC. Astfel ca prima salariata, care mai avea 6 luni din CCC a cerut transferul la celalat punct de lucru fiindca intre timp s-a mutat in respectivul oras. Timp de o luna cele doua salariate au lucrat impreuna, urmand ca a doua sa plece dupa o luna in CCC. Acum se termina si vrea sa se intoarca, doar ca noi avem disponibil doar un post, asa este schema si nu vrem sa renuntam la persoana care-l ocupa acum, venita prin transfer de la alta filiala. Sper ca m-am facut inteleasa. Ce nu stiu e cum a fost schema cu posturile in luna cand au lucrat amandoua la acelasi punct de lucru.
Răspuns la discuția Schimbare loc de munca
Da , exista. si e ocupat de o persoana angajata in societate pe acelasi post, dar la alt punct de lucru si chiar dinaintea doamnei in CCC si care a cerut transferul la punctul de lucru de care vorbesc.Nici contractul acesteia nu-i pe perioada determinata si totusi aici nu-i decat un singur post.
Răspuns la discuția Schimbare loc de munca
Multumesc de raspuns, dar tot nu-s lamurita pe deplin.Stim ca suntem obligati sa o primim daca doreste sa se intoarca, dar o putem transfera unilateral pe un post similar, dar in alt judet. Sau suntem obligati sa o primim la punctul de lucru cu care are incheiat contractul? Mie asta nu-mi este clar.Ideea e ca avea sa fie concediata daca nu intra in CCC, fiindca nu-si respecta atributiile, asa ca nu am vrea sa o primim si o alternativa ar fi sa-i oferim un post similar in alt judet daca se poate, fiindca in mod sigur nu l-ar accepta.