Buna ziua,
Am semnat un antrecontract de vanzare-cumparare (inregistrat in cartea funciara) cu o firma care azi e in procedura de executare silita. Banca cu care avea credit a vandut creanta unei societate de recuperare care scoate imobilul la licitatie. Toate aceste informatii le-am aflat in urma instiintarii legata de otganizarea licitatiei publice.
Precizez ca nu am semnat un contract de vanzare cumparare. In aceste conditii care mai sunt sansele sa recuperez banii sau apartamentul? Care e procedura de urmat pentru o persoana terta care are drept asupra imobilului scos la lictatie in urma executarii silite? Se poate face contestatie asupra executarii sau licitatiei?
Va multumesc mult pentru raspuns!
Va multumesc pentru raspuns.
Daca doresc sa fac plangere, cui trebuie sa ma adresez in cazul meu?Protectia consumatorului sau exista si alte organisme carora pot depune plangerea?
Multumesc.
Am o intrebare legata de notarea in cartea funciara.
Am semnat in februarie 2008 un antecontract de vanzare cumparare apartament intr-un proiect imobiliar pentru care am cerut notarului si notarea in cartea funciara. Am platit aceasta notare dar nu m-am dus niciodata sa o ridic. Am cerut un extras de informare asupra cartii funciare si notarea nu a fost facuta de catre notar. Cum se poate proceda in cazul in care eu am platit aceasta notare si dispun si de chitanta aferenta??Se mai poate face ceva?Mentionez ca vanzatorul doreste sa faca dezmembrarea.