avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Termenul de prescriptie al infractiunii de conducere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Termenul de prescriptie al infractiunii de conducere cu permisul suspendat?

Care este termenul de prescriptie al infractiunii prevazute de art. 78, al2. Cod rutier? In speta dosarul continand aceasta infractiunea se afla la parchet trimis de politie cu neinceperea urmaririi penale, poate interveni prescriptia in cazul in care dosarul se afla la parchet si nu se da nici o solutie?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Bianca Birtoc , utilizator 22:49, 12 Aprilie 2010
Am fost in audienta la d-na prim procuroare si mi-a spus sa fac o cerere de urgentare a pronuntarii solutiei de catre procuror si cam in 30 de zile exista posibilitatea sa se pronunte solutia. Mi se pare destul de rezonabil. Am depus cererea sa vedem...ce se intampla..Va multumesc pt sfaturi altfel probabil chiar intervenea prescriptia raspunderii.:))

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere dan_bcdro dan_bcdro acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Respectarea si punerea in aplicare a sentintei penale atinas atinas Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac , deoarece procurorii nici pana la aceasta data nu au respectat urmatoarea sentinta penala pronuntata in aprilie 2011, ... (vezi toată discuția)