Exista o portita legala pentru a incheia contracte de munca pe perioada determinata/ o fractiune de norma pentru echipa de management a unui proiect cu finantare externa, al carei beneficiar este o primarie? Mentionez ca membrii echipei nu sunt angajati ai primariei.
Din pacate nu aveti variante pt incheierea de contracte individuale de munca . varianta propusa de colegul zahariamarius nu stiu daca este conforma cu statutul acestor persoane , tinand cont ca in conf. cu prev. Legii nr. 76/2002 se pot angaja muncitori necalificati (asa vor fi trecuti in evidente : carnet munca , registrul general de evidenta a salaiatilor etc. ) ... asta e... vrem sa implementam proiecte dar ...fara resurse umane .....
Veti fi platiti din proiect, stimata doamna. Daca cel care a scris proiectul a stiut ce face, cu siguranta ca a prevazut la capitolul "cheltuieli cu resursele umane" o suma din care va fi platita echipa de proiect, fara a avea nici o legatura cu salarizarea de catre primarie. O alta varianta, ar fi ca respectivii in cauza sa faca toti parte dintr-un SRL cu care primaria incheie contract de consultanta/servicii de implementare proiect/etc, fiind astfel platiti.
Off topic: am si eu o intrebare: unde scrie in Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, ca poti angaja muncitori necalificati la o institutie bugetara, ocolind prevederile OG 34/2009?? poate nu am citit-o eu cu destula atentie...:(