avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anagajari la primarie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anagajari la primarie

Exista o portita legala pentru a incheia contracte de munca pe perioada determinata/ o fractiune de norma pentru echipa de management a unui proiect cu finantare externa, al carei beneficiar este o primarie? Mentionez ca membrii echipei nu sunt angajati ai primariei.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:24, 4 Aprilie 2010
Buna ziua !
Consider ca una ar fi aplicarea legii 76/ 2002 actualizata.
Buna ziua!
Membrii echipei de management sunt angajati cu norma intreaga in alte parti, in sistem privat sau bugetar.
Din pacate nu aveti variante pt incheierea de contracte individuale de munca . varianta propusa de colegul zahariamarius nu stiu daca este conforma cu statutul acestor persoane , tinand cont ca in conf. cu prev. Legii nr. 76/2002 se pot angaja muncitori necalificati (asa vor fi trecuti in evidente : carnet munca , registrul general de evidenta a salaiatilor etc. ) ... asta e... vrem sa implementam proiecte dar ...fara resurse umane .....
:( Pai si atunci ce e de facut? Se pierde finantarea sau facem voluntariat? Pentru ca fara contracte de munca nu vad cum am putea fi platiti.
Veti fi platiti din proiect, stimata doamna. Daca cel care a scris proiectul a stiut ce face, cu siguranta ca a prevazut la capitolul "cheltuieli cu resursele umane" o suma din care va fi platita echipa de proiect, fara a avea nici o legatura cu salarizarea de catre primarie. O alta varianta, ar fi ca respectivii in cauza sa faca toti parte dintr-un SRL cu care primaria incheie contract de consultanta/servicii de implementare proiect/etc, fiind astfel platiti.

Off topic: am si eu o intrebare: unde scrie in Legea nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, ca poti angaja muncitori necalificati la o institutie bugetara, ocolind prevederile OG 34/2009?? poate nu am citit-o eu cu destula atentie...:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturilor prin proiecte europene szentes szentes Plata drepturilor prin proiecte europene In calitate de manager de proiect in cadrul unui proiect european POS DRU reprezint o institutie publica cu ... (vezi toată discuția)
Contract lector posdru corinau corinau Va rog sa ma sfatuiti si pe mine referitor la modul in care se poate incheia un contract de munca pt un lector care face parte dintr-un proiect ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu din fonduri structurale, primit intr-o institutie bugetara romeoi romeoi Sunt pensionar pentru limita de varsta, nascut in anul 1948. In prezent fac parte din echipa de management/implementare a unui proiect de investitie in ... (vezi toată discuția)