avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie si tichete cadou de Paste
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie si tichete cadou de Paste

Buna ziua,

Am urmatoarea problema:
Luni (29.03) mi-am dat demisa la firma unde lucrez, cu periada de preaviz de 15 zile.
Marti am fost chemat pe "covorul rosu", seful nu vrea sa ma lase (mi a facut si o propunere de salariu mai mare), insa eu sunt constient de drepturile mele. Am adus la cunostinta lui intentia mea, si acum stau in perioada de preaviz.
Problema este insa ca tot in ziua de marti s-au dat bonuri de cadou de Paste (150 ron) angajatilor, numai eu nu am primit (argumentul a fost ca cei care pleaca de la firma nu primesc).
Dupa cunostintele mele in perioada de preaviz eu am drepturi depline ca oricare alt angajat, implicit si la bonuri, mai ales ca si de paste voi fi in preaviz.
Toata povestea asta are iz de discriminare pt mine.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tibycske , utilizator 00:18, 1 Aprilie 2010
Chiar asa de grea e problema, incat nimeni nu mi poate da un raspuns sau o solutie?? Macar atata daca am dreptul si eu la tichetele alea care m-ar ajuta si pe mine un pic de sarbatori??
incercati si dvs. sa renuntati la demisie pana dupa sarbatori ;)
Demisia este deja predata si inregistrata de luni. Seful mi-a "desenat" un NU urias pe foaia de demisie, dar asta nu ma influenteaza cu nimic, pt ca nu era cerere ci instiintare. Asa ca eu consider ca sunt in preaviz....in preaviz cu anumite drepturi taiate.
...era doar o solutie rapida de a obtine prima B-)
revocati demisia si saptamana viitoare faceti alta !!!
exista si celalt caz ... sa va cereti drepturi in instanta... termen 3 ani .
Pt suma respectiva (valoare de 150ron) nu cred ca merita efortul. Sa fie bucuros cu ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de craciun Alexandra Roman Alexandra Roman Buna ziua, Anul trecut am primit din partea firmei unde lucrez o prima de Craciun echivalenta unui salariu. Ni s-a spus ca nu este al 13-lea salariu ci un ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate lamuri, se impoziteaza tichetele cadou? danielaM1975 danielaM1975 Sunt institutor la o scoala din sect. 3. De sarbatori am primit 14 bonuri cadou in valoare totala de 7 mil., emise de Lic. Decebal. Nu stiu din care motiv am ... (vezi toată discuția)
Demisii gabitza73 gabitza73 Buna ziua! Suntem 9 agenti de paza care ,in urma nemultumirilor am demisionat. Toti in aceeasi zi. Seful de obiectiv ne-a spus ca e posibil sa nu fie aprobate ... (vezi toată discuția)