avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ajutor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ajutor

va rog frumos imi precizati si mie daca deschid un punct de lucru cu obiect de activitate pentru servicii de vulcanizare, echilibrare, schimb ulei si vanzare anvelope am nevoie sau nu am nevoie de autorizatie de la mediu???
Si de ce alte autorizatii as mai avea nevoie...
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 21:32, 1 Aprilie 2010
In primul rand de la Mediu, pentru ca uleiurile uzate au un regim special de stocare si reciclare.
Va trebuie obligatoriu un contract cu o firma autorizata pentru colectarea acestor deseuri periculoase si anvelope.
cu siguranta aveti nev,contactati un avocat sa va ajute.succes!
De la mediu si contract de colectare si debarasare a anvelopelor si uleiurilor uzate, cu un operator economic autorizat.
va multumesc.....eram foarte contrariata pentru ca cineva care lucreaza chiar la mediu mi-a spus k nu e nevoie de autorizatie de la mediu...., iar de partea cu colectare a uleiurilor si anvelopelor uzate am inteles...
Multumesc ink o data
Veti avea nevoie de autorizatie de la mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colectare deseuri periculoase nagal12 nagal12 Buna ziua, Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si conditii caen 4520 brendissima brendissima pentru activitatea caen 4520 trebuie obtinute autorizatii speciale (mediu etc)? este vorba despre schimb ulei, in principiu, la masini..... de asemeni, ... (vezi toată discuția)
Evidenta deseurilor - ulei uzat ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Lucrez la un service auto si as vrea sa pun cateva intrebari legat de evidenta deseurilor: 1. Este legal ca, societatea sa foloseasca uleiul ... (vezi toată discuția)