avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 autorizatii si conditii caen 4520
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

autorizatii si conditii caen 4520

pentru activitatea caen 4520 trebuie obtinute autorizatii speciale (mediu etc)? este vorba despre schimb ulei, in principiu, la masini.....
de asemeni, trebuie construit un garaj special sau este suficienta acea groapa in pamant?garajul care s-ar construi trebuie declarat ca punct de lucru?
multumesc
Cel mai recent răspuns: brendissima , utilizator 11:47, 26 Aprilie 2010
In primul rand, pentru acea activitate trebuie obligatoriu autorizatie de mediu.
Formulati o cerere pentru emiterea acordului de mediu, apoi cei de la mediu va vor da toate conditiile pe care le solicita ei, uleiurile uzate fiind consuderate deseuri periculoase.
Va va trebui un Memoriul tehnic necesar emiterii acordului integrat de mediu, in baza Ordinului 1798/2007 pentru aprobarea Procedurii de emitere a
autorizatiei de mediu.
In legatura cu garajul, da, trebuie declarat punct de lucru.

autoriz tb ceruta cumva numai daca activitatea implica existenta de statii de vopsire sau spalare/epurare ape uzate??[ link extern ]
in caz contrar, nu tb obtinuta...de ex, schimbul de ulei implica doar existenta unei gropi in pamant...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor viogaf srl viogaf srl va rog frumos imi precizati si mie daca deschid un punct de lucru cu obiect de activitate pentru servicii de vulcanizare, echilibrare, schimb ulei si vanzare ... (vezi toată discuția)
Evidenta deseurilor - ulei uzat ContSters15714 ContSters15714 Buna ziua Lucrez la un service auto si as vrea sa pun cateva intrebari legat de evidenta deseurilor: 1. Este legal ca, societatea sa foloseasca uleiul ... (vezi toată discuția)
Colectare deseuri periculoase nagal12 nagal12 Buna ziua, Societatea la care lucrez in calitate de agent vanzari desfasoara activitatea de colectare uleiuri uzate incepand cu anul 2013. In cadrul ... (vezi toată discuția)