avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITIE DIRECTA ajutor !
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITIE DIRECTA ajutor !

Buna ziua,

rog sa ma informati si pe mine despre achizitia directa a produselor.
Stiu ca e legala e prevazuta de art 19 din Oug 34/2006 stiu ca tr o nota justificativa problema mea incepe la CPV.

Aici nu inteleg daca eu in decursul unui an pot sa achizitionez direct spr exemplu servicii de formare profesionala dar cum in luna mai 5 cursuri iar in luna august inca 6 cursuri, in nota justificativa trec acelasi CPV sau diferit .

Stiu ca art 23 spune ca nu tr sa spargi contractul in mai multe ca sa ai o val mai mica dar oricum aceste cursuri nici impreuna nici separate nu depasesc 5 mii euro.

Astept niste opinii

Multumesc
Cel mai recent răspuns: bsterea , utilizator 20:24, 9 Aprilie 2010
Corect ! Ati interpretat bine !
Trebuie avute in vedere si prevederile art. 2 alin 2 din HG 925/2006 care impun obligativitatea promovarii concurentei. Prin urmare nu puteti alege o firma care sa va ofere aceste servicii dar puteti solicita oferte oricui doriti in vedere pomovarii concurentei.
Da multumesc pentru ajutor,

o zi buna tuturor
Minim 3 oferte alternative si, poate, cine stie, puteti achizitiona mai ieftin totusi. Asta este si interesul, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptii ordonanta 34/2006 Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Institutie publica trebuie sa cazeze pe o perioada de mai lunga de timp un grup de persoane.Din cate stiu serviciile de cazare sunt exceptate de ... (vezi toată discuția)
Cumpãrarea directã ºi 3 oferte gajnandi gajnandi Buna ziua. Am doua intrebari. 1- Limita de sume pentru a se incadra in cumparare directa (sub 10 000 EUR fara tva) este valabil pentru contract sau pe ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica alimente gradinite beatrice3108 beatrice3108 Sunt administrator al unei gradinite cu program prelungit.In urma licitatiei pentru furnizare alimente,contractul a fost atribuit unei societati. Intrebarea ... (vezi toată discuția)