avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1371 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Maxim Nota (Rating) 9 ORICE as face ?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Maxim Nota (Rating) 9 ORICE as face ?

Se pare ca orice as face, peste rating 9 nu trec nici mort.

Trebuie sa cumpar produse de la avocatnet ca sa imi cumpar nota?

Alberto Kurtyan
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 10 Aprilie 2010
Buna ziua !
Nu sunteti singurul. Si pentru a va consola vreau sa va spun ca altii sunt in ... cadere libera in conditii similare . Trebuie sa recunosc ca notarea trebuie sa fie mult mai riguroasa, dar totusi....aceeasi masura pentru toti.
Paste fericit !
Cu stima !
Nu trebuie sa cumparati nimic, din ce stiu eu. Cel putin eu nu am cumparat.
Trebuie sa aveti completate toate rubricile din profil, sa participati zilnic la discutii, macar cu un mesaj si nota nu scade. In rest, nu stiu de ce nu creste...
Dupa cum procedeaza anumite persoane, postand mesajele "plagiate putin" de la cei ce si-au expus parerea anterior (si nu e vorba de 1-2 minute ci de la zeci de minute in sus), probabil in goana dupa acest rating, ce relevanta/utilitate are un 10 ?
Orgoliu personal?Pizma? Mai mare satisfactie cred ca ofera o apreciere, fiind mai concreta.
Sa aveti parte de:luck::luck: UN PASTE FERICIT! :luck::luck:
Rating-ul va tine "de cald"? In timp, am avut des ocazia sa citesc comentariile Dumneavoastra, interventiile, etc!
Va doresc Sarbatori Fericite!
Poate va gasiti un raspuns in explicatiile despre rating, aici:
www.avocatnet.ro/content/pag...

Alte discuții în legătură

Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Status user/consultant avTodincaVeronica avTodincaVeronica Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline. NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)