avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1371 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Maxim Nota (Rating) 9 ORICE as face ?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Maxim Nota (Rating) 9 ORICE as face ?

Se pare ca orice as face, peste rating 9 nu trec nici mort.

Trebuie sa cumpar produse de la avocatnet ca sa imi cumpar nota?

Alberto Kurtyan
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:24, 10 Aprilie 2010
Buna seara. Dupa cum probabil stiti, ratingul avocatnet.ro este un algoritm automat care analizeaza activitatea consultantilor si ii noteaza pentru ea. Oricat v-ar supara ca repet acelasi lucru, nimeni nu e special nici cu privire la cresterea si nici la descresterea ratingului. De altfel, toti consultantii au inregistrat de-a lungul timpului cresteri si descresteri de trafic.

In privinta cumpararii de produse avocatnet, e Sambata Pastelui si prefer sa nu raspund la acuzatii lipsite de buna credinta. Asa incat prefer sa spun doar ca este mai mult decat evident faptul ca ratingul e un sistem legat exclusiv de activitatea consultantilor si nu de achizitiile lor.

Ca idee, mi ae pare ca reusiti sa ii jigniti astfel pe toti consultantii care au avut de-a lungul timpului nota mai mare decat dvs, afirmand ca ori s-au ploconit la noi, ori au cumparat produse avocatnet. De altfel, ma indoiesc ca dvs n-ati ajuns niciodata la 10 rating. Dar, deh, datu cu pietre e mai misto decat alte chestii.

O seara placuta si sarbatori fericite. E ultima data cand dau explicatii pe tema rating-ului. :)
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
Alin Popescu, administrator
:giggle:
Mdeh… Si eu am citit o multime dintre interventiile dv. Poate cei carora le raspundeti nu le place cum va adresati – si nu va “recomanda”… Poate scrieti rar in forum… si pana sa creasca “vizibil” rating-ul… ramane constant….
Dar sa stiti, nu rating-ul ii caracterizeaza pe cei a caror parere chiar conteaza. Am observat prea adesea acest aspect. Exista cel putin un avocat care scrie zilnic fara… a scrie, propriu-zis, ceva – si are 10, dar nimeni nu prea pune pret pe ceea ce scrie… pe continutul mesajelor, adica… Doar ca scrie des, o multime de mesaje care nu spun nimic deosebit… Ceea ce nu e cazul dv – si de aceea, probabil ca ar trebui sa scrieti mai des… ca userii sa astepte cu nerabdare interventiile dv.
Apoi, “recomandarile” pot fi facute doar la 14 zile, de acelasi utilizator – adica, daca va recomand azi va mai pot recomanda dupa 14 zile…
De altfel, ma indoiesc ca dvs n-ati ajuns niciodata la 10 rating

AªA ESTE. Am avut rating zece o perioada anul trecut.

Tocmai de aceea eram curios.
Probabil s-a schimbat algoritmul. Asta e.

Intr-adevar, eu nu discut pe forumuri niciodata folosind "dumneavoastra".
Mi se pare de prost gust in conditiile in care 80% sunt useri anonimi.

A fost o simpla intrebare ... eram curios ...

Nu trebuie sa nascociti intelesuri ascunse in intrebarea mea ... pentru ca nu exista.

Dupa cum ati observat, mie subtilitatile imi scapa :weg:

Prefer sa vorbesc direct si brutal.:hammer:
N-am timp de catifelari si şerpuiri verbale.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Albert Kurtyan, Consilier juridic
albertokurtyan a scris:

Intr-adevar, eu nu discut pe forumuri niciodata folosind "dumneavoastra".
Mi se pare de prost gust in conditiile in care 80% sunt useri anonimi.

La ce va asteptati de la "mitocanimea" care foloseste formula de reverenta? Evident, sa nu inteleaga mesajele profesioniste...si deci sa nu va recomande....(sublinierea imi apartine)
Nu cred ca cineva sau albertokurtyan ar scrie sau scrie numai ca sa aiba un rating mare ... cu toate ca acesta nu reflecta realitatea cunostintelor noastre ...-s-a pus o singura intrebare, cum de altfel , banuiesc, marea majoritate dintre consultanti o pot posta pe form ... de ce mi-a scazut rating-ul sau de ce ramane constant... :-/

Algoritmul de calcul este foarte complex .. asa cum cineva care a scris cateva mesaje intr-o saptamana rating-ul ii poate creste cu aproximativ un punct , tot asa poate scadea chiar daca ai o activitate constanta ..... este o constatare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Status user/consultant avTodincaVeronica avTodincaVeronica Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline. NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De ... (vezi toată discuția)
Top 10 consultanti popularizati in avocatnet.ro Admin Admin Incepand de astazi, activitatea primilor 10 consultanti listati in ordinea rating-ului Avocatnet.ro este popularizata in toate paginile websiteului, alaturi de ... (vezi toată discuția)