avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro status user/consultant
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

status user/consultant

Am vazut ca la status exista 2 variante: online si offline.

NU cred ca ar strica daca s-ar putea posta, ca la messenger, si alte tipuri de mesaje. De exemplu: " in concediu", "revin in data de...", sau "nu-mi merge netu'"...
Cel mai recent răspuns: avTodincaVeronica , utilizator 15:46, 4 Iunie 2008
Dar de unde sa stie administratorul ca suntem in concediu sau nu merge netul??:surrender:
Fie trimitem un mesaj privat administratorului specificand clar ca suntem in concediu, fie solicitam administratorului sa introduca in pagina de setari de la profilul fiecaruia posibilitatea de setare a statusului...
Ultima modificare: Marți, 20 Mai 2008
Roxana Ana Cernat , Consultant resurse umane
Din cate stiu exista o propunere la care se lucreaza, in acest sens ... de a se pastra rating-ul pe o perioada determinata de inactivitate .... ;)
ghola a scris:

Dar de unde sa stie administratorul ca suntem in concediu sau nu merge netul??:surrender:


Tocmai din posibilitatea schimbarii status-ului... ca pe yahooMessenger, unde poti sa scrii status-ul.
E doar o sugestie.
NU tin eu atat de mult la rating, dar daca apare informatia asta, cei interesati nu mai trimit mesaje private sau cereri de consultanta unor consultanti care lipsesc pentru o perioada mai mare de timp. Poate oamenii au vreo problema urgenta, in felul acesta, s-ar adresa celor disponibili/dispusi sa le raspunda.

Din 22 mai pana la 1 iunie voi fi in concediu si n-as vrea sa astepte nimeni dupa vreun raspuns de-al meu in aceasta perioada...
elis a scris:

Din cate stiu exista o propunere la care se lucreaza, in acest sens ... de a se pastra rating-ul pe o perioada determinata de inactivitate .... ;)


Buna seara.
Va intreb si eu, in cazul in care se va proceda in acest mod cei care cresc in rating au de pierdut sa de castigat ?
Eu sunt de parere ca, cheia marilor succese sunt pauzele lungi si dese.:)
Am ajuns la o concluzie mai veche.:)

Alte discuții în legătură

Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)