ContSters42967 
	    	Utilizator

ContSters42967 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

avTodincaVeronica 
	    	Utilizator

avTodincaVeronica 
	    	Utilizator	    

Dar de unde sa stie administratorul ca suntem in concediu sau nu merge netul??:surrender:
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Din cate stiu exista o propunere la care se lucreaza, in acest sens ... de a se pastra rating-ul pe o perioada determinata de inactivitate .... ;)
 Admin	                   

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.
Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)
	                    Admin	                   

Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro.
Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)

Gabriela  Pintea	                   

Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta.
Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
	                    Gabriela  Pintea	                   

Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta.
Motivele, pe ... (vezi toată discuția)

Lorena Chirila	                   

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)
	                    Lorena Chirila	                   

:) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)