avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prima de angajare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prima de angajare

Buna,

Am beneficiat de indemnizatie de somaj in urma absolvirii studiilor, apoi am fost incadrata in munca. Stiam ca la incadrare ar trrebui sa primesc o prima de instalare sau de stimulare a migratiei fortei de munca ( m-am angajat la o distanta de peste 50 km de localitatea in care locuiesc) insa nu am primit-o pe motivul ca am incheiat un contract pe perioada determinanta.
Este intr-adevar asa?
Cel mai recent răspuns: anomar_eva , utilizator 23:40, 10 Aprilie 2010
Nu aveti dreptul la prima de angajare stabilita de art 74 din Legea 76/2002 daca contractul de munca este incheiat pe o perioada egala sau mai mica de 12 luni
Multumesc pt raspuns!

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de incadrare. liviuflorescu liviuflorescu Buna Ziua !! Vreau sa stiu daca am semnat un contract ca avocat stagiar la o distanta mai mare de 50 km de locuinta, mai primesc prima de incadrare? Eu fiind ... (vezi toată discuția)
Prima de instalare tbia tbia Am nevoie de o informatie. In luna mai 2014 m-am angajat intr-o localitate la o distanta de 80 de km de cea de domiciliu, initial contractul individual de ... (vezi toată discuția)
Conditii prima de instalare Mari_Mariamb Mari_Mariamb Buna ziua! Sunt absolvent iulie 2013 studii de master si pana in prezent nu am depus dosar pentru somaj. As dori sa ma angajez si din cate am inteles se ofera ... (vezi toată discuția)