avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... mare problema in spital
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

mare problema in spital

buna seara ! nici nu stiu cum sa incep pt ca sunt destul de tulburata ...in fine ..m ar interesa unde pot face o reclamatie unei asistente care m a terorizat astazi in spital si pe mine si pe bebelusul meu de doar 6 luni la modul ca trebuia sa stau cu geamul deschis in timp ce l schimbam,pe motiv ca miroase urat in salon din cauza ca el facuse o dearee ceva de neinchipuit.timp de 2 ore copilul meu a stat murad si ud tot fara sa ma ajute vreo infirmiera pana la veniea pachetului de acasa .tin sa mentionez ca bebelusul meu de doar 6 luni este bolnav de pneumonie internat de urgenta.va rog sa ma sfatuiti ce pot sa fac pentru ca aceste specii de oameni sa plateasca pentru cruzimea lor si cand spun cruzime inseamna ca asta e doar una neplacerle mele provocate de respectiva asistenta.din pacateexista prea multe cazuri de genul asta si daca reactionam prea tarziu s ar putea sa devenim victime in momentul in care avem o problema medicala.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Aprilie 2010
oana1234, utilizator
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:24, 4 Aprilie 2010
o reclamatie catre seful sectiei , directorul spitalului , dar sincer nu cred ca o sa rezolvati ceva , asta-i sistemul sanitar romanesc
Formulati o sesizare la directorul spitalului, pentru inceput.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pubela gunoi menajer la asociatie de proprietari TakacsCsaba TakacsCsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb la cati metrii trebuie sa fie pubela de gunoi de la geamul locatarului. Daca este sub distanta legala unde trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Incendiul de la maternitatea giulesti - o chestiune de sistem sau o chestiune de mentalitate? elga50 elga50 Ne-am ingrozit cu totii la ceea ce am vazut aseara la televizor. Au aparut si comentariile...inevitabil. Unii dadeau vina pe sistemul subfinantat, aduceau ... (vezi toată discuția)
Pot depune plangere la cedo in cazul de fata? anonim890 anonim890 speta: 1. Batut mar in sectia de politie 2. XX zile de ingrjiri medicale, 2 cicatrici ,etc.... 3. Fac plangere penala...astept 3 ani ... si primesc ... (vezi toată discuția)