avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legii 387/2009 si OM 3235/2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legii 387/2009 si OM 3235/2010

Nu am liceu pedagogic dar am terminat Facultatea de Pedagogie si Stiinte ale Educatiei iar pe diploma mea de licenta scrie specializarea invatamant primar si prescolar.Am fost incadrata institutor I.
Conform Legii 387/2009 si OM 3235/2010, de la 1 ianuarie ar trebui sa fiu incadrata si salarizata ca Profesor S????
Institutor I am fost de la data absolvirii.
Eu cum voi fi ? Se aplica retroactiv legea????
Precizez ca e luna aprilie si inca nu sunt incadrata altfel.
Va rog sa-mi raspundeti. MULTUMESC FRUMOS!

Alte discuții în legătură

Legea 387/2009 si ordinul mects 3235/2010 serbucornel serbucornel Cine ma poate lamuri si pe mine daca prevederile Legii 387/2009 si a Ordinului MECTS 3235/2010 care stipuleaza ca un invatator/educator care a terminat ... (vezi toată discuția)
Incadrare ca profesor in invatamantul prescolar instil instil Buna ziua , va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de incadrarea ca profesor in invatamantul prescolar. Precizez ca am obtinut in anul 2002 diploma de ... (vezi toată discuția)
Incadrare profesor in invatamant primar dreptul dreptul Sunt absolvent de Liceu Pedagogic, al Facultatii de drept si sunt masterand al Facultatii de Sociologie-Psihologie. Conform OM 3235, masterul imi da dreptul ... (vezi toată discuția)