Sunt absolvent de Liceu Pedagogic, al Facultatii de drept si sunt masterand al Facultatii de Sociologie-Psihologie. Conform OM 3235, masterul imi da dreptul incadrarii mele ca profesor in invatamantul primar? Deocamdata incadrarea mea este de institutor, pentru ca mi s-a raspuns ca MECTS nu a facut echivalarea masteratului cu BOLOGNA II. E posibil sa existe aceste disfunctii in legislatia in vigoare? Centralizatorul din OM 6052 face trimitere la masterul absolvit de mine in mai multe randuri pentru incadrarea in invatamantul preuniversitar, dar raspunsul din partea ISJ ramane invariabil:nu intrunesc conditiile incadrarii , pt ca am terminat masterul prea devreme si nu e recunoscut decat cel din sistem Bologna.Ce este de facut , pentru a ma repune in drepturi institutiile abilitate?
Cu regeret trebuie sa va spun ca incadrea dumeavoastra este corecta: institutor.
Licenta obtinuta in stiinte juridice nu va da dreptul de a fi incadrat ca profesor in invatamantul primar. Solicitati informatii suplimetare de la inspectoratul scolar judetean. Vor fi aceleasi.
Incadrare pe post
cocaomis
buna ziua, sunt educatoare, nu am liceul pedagogic, ci liceul sanitar, dar am absolvit scoala postliceala pedagogica si facultatea de psiho-pedagogie . sunt ... (vezi toată discuția)