avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ajutor - posibil concubinaj; el major, ea minora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ajutor - posibil concubinaj; el major, ea minora

am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.Daca eu vreau sa ma mut de buna voie la el acasa si parintii nu sunt de acord ce se poate intampla..?????si la fel dac eu am intretinut relatii sexuale cu el tot de buna voie parintii pot sa ii faca vreun rau???astept raspuns urgent va multumesc:">
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:44, 5 Aprilie 2010
Iubirea este un lucru frumos, minunat si firesc. Dar tot frumos si firesc este ca si tu sa stii clar ce iti doresti pentru tine. Presupun ca esti la liceu si indicat ar fi sa il termini - cum o sa fie posibil sa fii si sotie si eleva si sa te mai si distrezi? - iata o intrebare la care ar fi bine sa iti raspunzi. Nu trebuie sa iei decizii in graba. O alta intrebare la care ar fi indicat sa iti raspunzi: De ce doresti sa te muti la partenerul tau? Daca iubirea voastra e sincera si bazata pe incredere atunci el, partenerul, ar trebui sa te sprijine in a-ti continua studiile, in a te dezvolta si nicidecum in a-ti limita spatiul de miscare.De ce sa te grabesti cu maturizarea? De ce nu vrei sa te mai bucuri de frumusetea copilariei? Cand crezi ca o sa mai ai atat de mult timp pentru tine? Pana la urma decizia, da, este a ta. Sper sa ai o viata frumoasa si sa faci alegeri corecte mai ales fata de tine.
croitoru roxana a scris:

am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.


adica "il iubesti" de la 13 ani?
mai ai copilarie de trait, crezi ca parintii lui te vor creste sau iti vor dori binele?
acasa ce anume iti lipseste?
gi-jane a scris:

croitoru roxana a scris:

am o relatie cu un baiat de 21 ani de 2 aniil iubesc si ma iubeste eu am 15 ani.


adica "il iubesti" de la 13 ani?
mai ai copilarie de trait, crezi ca parintii lui te vor creste sau iti vor dori binele?
acasa ce anume iti lipseste?



Prima dragoste este prima dragoste si indiferent de situatie,toti stim ca aceasta nu se uita niciodata.
Acasa ii lipseste,in mentalitatea sa,tocmai dragostea baiatului.
Totusi,daca se face dovada ca relatiile intimecu baiatul au inceput acum 2 ani,cum se spune in popor,cam "dati de belea",dar mai ales prietenul dvs.
Vedeti-va de cursuri,iar cel care va iubeste,va va arata aceasta ,asteptand ,dar mai ales,daca dragostea este reala si dezinteresata,ajutatandu-va sa deveniti ceva.
Daca dragostea prietenului este interesata,acesta va intreprinde orice pentru a grabi lucrurile.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori ,puscarie>? croitoru roxana croitoru roxana deci nu stiu cum sa incep vreau sa ma lamuriti va rog dac se poate!sunt cu un baiat in varsta de 21 de ani timp de 2 ani de zile ne iubim foarte mult,eu am 16 ... (vezi toată discuția)
Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)