avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... interzis
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

interzis

Hristos a inviat!

Am si eu o intrebare:Este legal ca managerul societatii unde ai lucrat(un Spa)sa-ti interzica sa intri in acea unitate,ca si client sau ca insotitor al unor clienti?Este posibil asa ceva?
Este adevarat ca am un proces cu ei pt.plata unor drepturi neachitate(de catre societate,la concediere,art65CM).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters137807 , utilizator 07:53, 6 Aprilie 2010
Nu, nu este legal!
Puteti sa dati in judecata firma pentru discriminare si sa solicitati daune.
Nu exista text de lege care sa prevada ca fostii salariati ai unei societati nu au dreptul sa beneficieze ca si client de serviciile acelei firme...
Daca angajati un avocat bun veti obtine bani frumosi din daune...sa aveti dovezi daca sunteti hotarat...
Succes! ;)
Va multumesc din suflet!
O zi frumoasa!
Nu. Nu are dreptul de a va interzice accesul intr-o unitate de deservire publica. Daca exista intre dvs si patron un litigiu mai vechi, ar fi bine sa faceti abstractie de aceasta stare , pentru a nu avea el motive sa va indeparteze din magazin. (purtare necuviincioasa, agasare. provocarea unor discutii , etc). Puteti invoca discriminarea, daca puteti dovedi cu martori , ca in calitatea dvs de client, vi se interzice accesul.
Nu este legal. Dar dvs ce ati face daca ati fi in locul dlui respectiv? Si de ce trebuie sa mergeti sa-i dati bani chiar aluia care l-ati dat in judecata...?
Nu este normal, dar intotdeauna in astfel de servicii, societatea, clubul, etc isi poate selecta clientela si atunci nu prea mai aveti ce sa obiectati.
:">

Alte discuții în legătură

Acces blocat Yaniss Yaniss Bună seara., în urma cu o seara am avut o discuție mai aprinsa cu un operator de la o sala de jocuri de noroc.. Acesta fiind foarte recalcitrant și nervos ... (vezi toată discuția)
Speta "frauda bancara+divulgare informatii confidentaile despre un client al bancii" Consultant Covasna Consultant Covasna Directorul unei banci a transferat prin internet banking suma de 2950 ron de pe contul persoanei juridice X pe comtul persoanei juridice Y. Ulterior ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala intrebare_buna intrebare_buna Buna ziua! Sunt angajata la o firma unde ma ocup de cautare clienti si in acelasi timp sunt si asociata la o firma care are acelasi activitate. Asta reprezinta ... (vezi toată discuția)