Am si eu o intrebare:Este legal ca managerul societatii unde ai lucrat(un Spa)sa-ti interzica sa intri in acea unitate,ca si client sau ca insotitor al unor clienti?Este posibil asa ceva?
Este adevarat ca am un proces cu ei pt.plata unor drepturi neachitate(de catre societate,la concediere,art65CM).
Multumesc!
Probabil,in cazul in care-i dati in judecata pentru discriminare,societatea usor poate proba prin anumiti ,,prieteni'' sau chiar angajati(fosti colegi) ca dvs. provocati scandaluri:training:,etc.Mai bine mergeti la alt spa din oras.:dance3:
Multumesc pentru raspunsuri.Pertinente observatiile,in mod normal nici nu as merge,mai ales ca nu o sa fiu chiar client.Insa un prieten de familie merge acolo si m-a rugat sa-l intalnesc acolo de aceea voiam sa stiu daca sunt motive ,nu vreau scandal si nici sa le dau bani .
Eu nu as avea nimic impotriva daca asa fi in situatia inversa,mai ales ca sunt drepturi care trebuiau achitate imediat dupa concediere,nu trebuia sa bat eu drumul tribunalelor.
Referitor la selectarea clientelei,banuiesc ca ar trebui sa fie afisat criteriul selectiei,inainte de a-l face ,sau nu?
Acces blocat
Yaniss
Bună seara., în urma cu o seara am avut o discuție mai aprinsa cu un operator de la o sala de jocuri de noroc.. Acesta fiind foarte recalcitrant și nervos ... (vezi toată discuția)