Am nevoie de un sfat specializat in privinta unui divort ...
Am 34 ani, iar in urma casatoriei a rezultat si un copil , acum in varsta de 2 ani si 8 luni ... Asa cum am mai citit si alte mesaje, as dori bineinteles sa stiu daca se poate divorta intr-un mod cat mai curat, fara surle si trambite, fara jigniri aduse uneia dintre parti ( nu pentru ca nu ar fi , ci pentru ca cel putin eu cel putin NU vreau asta ... ). Motive ar fi ... nu picanterii, scandaluri, adulter, etc ... ci pur si simplu nu se mai poate asa ... Desi mi se rupe sufletul pentru copil :sorry: dar este singurul motiv care mai tine aceasta casnicie, si nu este deajuns zic eu ... Deci daca se poate cu un sfat ... as aprecia acest lucru ... Va multumesc si va doresc Sarbatori Fericite in continuare :((
Buna ziua !
Desi l'am sfatuit pe d'l Calin sa incerce sa'si salveze intr'un fel casnicia, ceea ce spune userul Nyl e foarte interesant.
Eu de aceea am ales sa divortez, pentru a'mi salva cei doi copii pe care ii aveam.
Dar va pot spune cu certitudine ca amandoi sunt afectati oricum, chiar daca am ales sa ma salvez intai pe mine.
Daca insa nu alegeam asta, copiii mei nu ar mai fi avut mama in ziua de azi.
Divort?
UnTatic
Buna seara!
As avea si eu nevoie de niste sfaturi, idei, comentarii in urma urmatoarelor mele relatari:
Am cunoscut o domnisoara exact acum 4 ani.
Dupa ... (vezi toată discuția)