avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radar viteza
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radar viteza


buna ziua am si eu o intrebare? am luat un radar cu 121 km in localitate si sa ajuns la suspendarea permisului pe 90 zile ,cum as putea redobandii permisul mai repede ?se mai aplica solutia cu examenul si se poate ridica dupa 30 zile ?ms
Cel mai recent răspuns: dani bologa , utilizator 10:01, 7 Aprilie 2010
Da,examinare si cerere de reducere la 30 zile daca nu a mai fost suspendat anterior.
si ce trebuie sa fac,acte si unde se da pe raza jud de domiciliu?ms
Pentru a vi se scurta perioada de suspendare a permisului de conducere cu 30 de zile este indicat sa dati si sa treceti testul de verificare a cunostintelor teoretice.
Examenul se da la Politia Rutiera pe raza careia aveti domiciliul.
se multumeste pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea permisului de conducere. ce trebuie sa fac? ajutati-ma! va rog! ContSters265345 ContSters265345 Azi m-a prins radarul in localitate cu 105 km/h, am categoriile BE CE, categoria B o am din aprilie 2012. Am luat 10 puncte amenda si retinerea permisului de ... (vezi toată discuția)
Suspendare 90 de zile Amii Amii Am depășit un autocar aveam 125 km pe ora și imediat era radarul , m a oprit mi a luat permisu pe 90 de zile , mi au zis ca am dreptul sa dau sa îl iau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! soțului meu i-a fost reținut permisul de conducere ... Ungureanu E Ungureanu E Bună ziua! Soțului meu i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile deoarece a depășit limita de viteza legala în localitate. ... (vezi toată discuția)