avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... suspendare 90 de zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

suspendare 90 de zile

Am depășit un autocar aveam 125 km pe ora și imediat era radarul , m a oprit mi a luat permisu pe 90 de zile , mi au zis ca am dreptul sa dau sa îl iau după o luna și acum am primit acasă o foaie in care zice ca nu am voie sa d au .
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 23:37, 1 August 2017
Ce foaie ati primit? Ce scrie mai exact in ea? Nu este înștiințarea cum ca vi s-a suspendat carnetul si scrie ca nu aveti drept de circulație?
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic
Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce
, trebuie /nu trebuie și este tăiat trebuie , sa va prezentați la serviciul poliției rutiere unde sunteți înregistrat in evidentă pentru verificarea cunoașterii regulilor de circulație
Pentru a reintra în posesia permisului nu este necesara prezentarea la examen de testare teoretică 13/15. Il puteti ridica astfel la epirarea celor 90 zile. Însă dacă doriți reducerea duratei de suspendare, trebuie si va puteti prezenta pe toată durata suspendării permisului de ori de câte ori este necesar până la promovarea testului. De obicei testarea se organizează o dată pe săptămână. Durata de suspendare se reduce dar nu mai puțin de 30 zile.
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
Gheorghe Florin, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea permisului auto dupa o perioada de suspendare de 90 de zile GEORGIANA925 GEORGIANA925 Buna ziua,as dori sa va intreb si eu pentru a optine permisu de conducere dupa o perioada de suspendare de 90 de zile mai este nevoie de a se sustine un test? (vezi toată discuția)
Buna ziua, ionuț este numele meu și am o întrebare. in luna ... Ionmihail1 Ionmihail1 Buna ziuai, Ionuț este numele meu și am o întrebare. In luna martie am fost prin de aparatul radar cu o viteza de peste 50 km/h Fata de viteza legală și ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca termenul de 30 zile din hg ... Teofil56 Teofil56 Buna ziua Va rog sa-mi spuneti daca termenul de 30 zile din hg 1391/2006 pentru depunerea cererii de reducere a perioadei de suspendare a permisului auto ... (vezi toată discuția)