buna ziua ,am si eu urmatoare problema trebuie sa facem succesiunea la o casa si un teren dar nu avem niciu act de prorietate pt ca bunici sotului meu au decedat si nu am gasit niciun act care sa ateste ca ei au fost proprietari ,am fost la primarie si de acolo ne-au spus ca nu au titlu de proprietate decat o declaratie de avere pe baza careaia au platit impozit decand au construit casa ,nu stim ce sa facem ca sa obtinem actele.
buna ziua,sa va lamuresc casa este deja construita ,bunici sotului meu au platit impozit la primarie de 45 de ani pe teren si casa ,problema ca noi acum nu putem sa facem succesiunea pt ca nu avem niciun act ,din care sa reaiasa ca bunici au fost proprietari decat o declaratie pe baza careaia ei au platit impozitul ,cei de la primarie nu ne dau decat declaratia respectiva ,si nu stim cu ce sa incepem si ce sa facem ca sa facem aceste acte nimeni nu stie sa ne indrume,casa este din 1965 construita ,casa este in Moldoveni ,jud.Ialomita,unde sa ne adresam pt aceste informati asta nu reusim noi sa aflam
Faceti actiune in constatare invocand uzucapiunea la judecatoria de care apartine comuna respectiva . Actul privind plata impozitului aferent este important pt instanta ca mijloc de proba . Numai bine !
Uzucapiune?
lylygry
Buna seara,
Ati putea sa imi spuneti care sunt primii pasi ptr obtinerea unui titlu de proprietate prin uzucapiune?
Bunica mea detine terenul plus toate ... (vezi toată discuția)