Buna ziua!Am si eu o nelamurire:prietenul meu doarme la mine din cand in cand insa este trecut la intretinere la el acasa.ce masuri pot lua in cazul in care va fii trecut si la mine la intretinere caz in care el va figura in 2 locuri.nu cunosc regulile si ma intreb cu ce pot dovedii eu ca am dreptate?va multumesc!
Ma gandeam si eu sa ii anunt cand pleaca de la mine sa vedem daca le convine.Culmea este ca si eu dorm la el 5-6 nopti pe luna dar la el nu face nimeni scandal.Deci se compenseaza insa lucrul acesta nu-l vede nimeni.Oricum acum ca cunosc regulile sunt mult mai indarjita sa le dovedesc ca am dreptate.
Pe mine ma omoara chestia asta cu cerutul adeverintei de unde sta, ca plateste acolo.....Pai daca sta la curte in Ciolpani...cine-i da adeverinta? Mama lui Stefan cel Mare?
Oameni buni, cu ce-l incalzeste pe administratorul meu daca musafirul meu care sta la mine 15 zile pe luna, consuma la mine gunoi, lift, electrica, sparge geamuri, zgaraie peretii, face rele pentru care proprietarii din blocul meu, inclusiv eu, platim toate consumurile lui......cu faptul ca el isi plateste gazul pe care nu-l foloseste acolo, ci la mine, pentru ca la mine mananca, ca acolo plateste gunoiulin schimb la mine face gunoi.
Ce legatura au facturile de la o asociatie unde e luat in evidenta si le plateste acolo, cu faptul ca el consuma de toate la mine, unde nu l-as trece la intretinere...pentru ca administratorul mi-ar cere adeverinta ca plateste la blocul lui?
E pur si simplu stupid. Un om trebuie sa plateasca acolo unde consuma, nu unde e luat in evidenta si nu consuma. De-acolo se scoate de la plata si se introduce la mine unde consuma sau invers.....Ce-l intereseaza pe administratorul meu daca el isi plateste intretinerea undeva, daca la mine sta numai 5 zile pe luna si am dreptul sa nu-l introduc la cotele de intretinere, conform legii?
sint de acord .... dar citi administratori procedeaza ca dvs ? un procent extrem de mic. stiti prea bine citi au fost cei care au deschis topic sau le-au completat pe cele pe aceasta tema plingindu-se de aceasta problema ;)
Da, dar oamenii trebuie sa constientizeze faptul ca una-i una si alta-i alta, ca legea e numai intr-un fel si nu cum i se nazare administratorului si cum a preluat si el dupa ureche, de la altii, la fel de habarnamisti.
aveti dreptate si abia astept sa ii dau peste nas.dar daca ma trezesc ca-l trece la intretinere cum sa procedez corect din pct de vedere legal?v-am spus am fost terorizati acum un an de aceeasi problema cu cumnata mea si luna de luna le aducea adeverinte si tot faceau urat.
Persoane la intretinere
Bawer
Buna ziua
Am o mica problema cu cei de la asociatie. imi trec persoane dupa bunul plac. In apartament locuieste o persoana iar eu ma trezesc cu 2-3. ce este ... (vezi toată discuția)