Buna ziua!Am si eu o nelamurire:prietenul meu doarme la mine din cand in cand insa este trecut la intretinere la el acasa.ce masuri pot lua in cazul in care va fii trecut si la mine la intretinere caz in care el va figura in 2 locuri.nu cunosc regulile si ma intreb cu ce pot dovedii eu ca am dreptate?va multumesc!
contestatie scrisa la calculul intretinerii in maxim 10 zile de la afisare este primul pas. la ea trebuie sa va raspunda presedintele in maxim 7 zile de la primirea ei.
este de preferat sa o faceti in dublu exemplar si pe exemplarul dvs sa vi se puna numarul si data inregistrarii ei, eventual stampila ;)
Ca sa preintampinati asemenea comportament, ma gandesc ca ar fi bine sa adresati presedintelui o Declaratie in care sa-i precizati ca in apartamentul Dv. locuieste permanent o singura persoana si ca alte persoane venite in vizita intamplatoare nu locuiesc in apartament mai mult de 15 zile / luna, la care atasati si citatul pe care vi l-am scris mai sus din HG 1588/2007. Aceasta declaratie o faceti in dublu exemplar, unul - inregistrat, semnat si stampilat de presedinte - sa ramana la Dv.
Daca va vor trece cu 2 persoane la intretinere, le cereti sa faca dovada ca au alte informatii scrise in afara de declaratia Dv.
Altfel, daca persista in atitudine si calcul cu 2 persoane va puteti adresa primariei de care apartineti, Biroul de relatii cu asociatiile de proprietari, la care puteti adauga si alte aspecte pe care le stiti in afara legii de functionare a asociatiei.
Noi nu stim sa va spunem cat e valoarea facturilor care vin la asociatia Dv. si nici numarul de persoane care sunt luate in calcul....
lntrebati-va administratorul. El face socotelile!
In asociatia noastra gunoiul se plateste exact asa cum este facturat de firma de salubritate, adica 4,2 le/persoana. Energia electrica ce se consuma cu functionarea liftului si cu iluminatul comun, itre 4 si 6 lei de persoana lunar. In total pe fiecare persoana se plateste lunar intre 8 si 14 lei. Toate celelalte cheltuieli se repartizeaza pe cota indiviza sau pe consumatori conform aparatelor individuale de masura.
Persoane la intretinere
Bawer
Buna ziua
Am o mica problema cu cei de la asociatie. imi trec persoane dupa bunul plac. In apartament locuieste o persoana iar eu ma trezesc cu 2-3. ce este ... (vezi toată discuția)