avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegarea de pe un post cu studii superioare pe un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegarea de pe un post cu studii superioare pe un post cu studii medii

Buna ziua,

doresc sa stiu daca exista o lege sau un articol legislativ care se reglementeze delegarea temporara de pe un post custudii superioare pe un post cu studii medii.
Ca si anagajat sunt obligat ca accept delegarea pe un post cu studii medii daca sunt incadrata pe un post cu studii superioare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:37, 9 Aprilie 2010
intrebarea mea este cum pot contesta aceasta "delegare" cu baza legala
art. 283 alin. (1) lit a) codul muncii daca mai sunteti in termenul de 30 zile de la comunicare.
taurasha a scris:

intrebarea mea este cum pot contesta aceasta "delegare" cu baza legala

In termen de 30 de zile de la data comunicarii deciziei de delegare o puteti contesta la Tribunalul Judetean in a carui raza aveti domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea locului de munca de catre angajator luminar luminar M-ar interesa daca un angajator poate schimba locul de munca al unui angajat fara acordul acestuia si ce sanctiuni risca angajatul daca refuza.(sunt angajatul ... (vezi toată discuția)
Mutare pe alt post aurelian55 aurelian55 buna ziua !!! lucrez intr-o firma pe perioada determinata si cam de o luna un coleg a suferit un accident si este un post liber.angajatorul ma obliga sa ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca gluten gluten Unitatea bugetara,in ce conditii te poate schimba locul de munca de la un compartiment la altul? (vezi toată discuția)