avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pasii pt a deveni manager resurse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pasii pt a deveni manager resurse umane

sa presupunem ca persoana X are facultate terminata, licentiata, master in dreptul muncii si securitatii sociale si diploma de inspector resurse umane......ideea e ca nu a profesat deloc, a stat pe bancile scolilorpana acum......intrebare: pe ce post din domeniul resurselor umane se poate incadra si avand in vedere faptul ca nu are experienta cam cat sa ceara la angajare.??
astept raspuns de la pers care muncesc in domeniul HR si stiu care sunt cerintele dar si salariile.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Zinaida Ciornii , Consultant resurse umane 22:55, 16 Februarie 2007
poate fi numita pe orice post:D Totul e sa vrea si angajatorul:P
Poate fi angajata ca inspector resurse umane daca are cursul ITM, iar salariul se negociaza pornind de la un min de 528 lei (440 x 1,2). In functie de performante poate fi majorat salariul, modificata functia , prin act aditional la contractul individual de munca. Dar poate fi angajata si direct manager resurse umane, daca doreste angajatorul ( cu cel putin 880 lei salariul de incadrare) ;)
Daca e o persoana desteapta ,nu vad de ce nu poate fi MRU... Ea poate sa aiba cunostinte in domeniul , facand cercetari pe anumite cazuri, mai multe decat o persona cu o vechime ... Curs de IRU nu obligatoriu se fie de la ITM. Sunt firme de performante cu cerinte mult mai mari ... ( de nota 10 ).
pentru anumite sarcini din cadrul biroului RU este obligatoriu cursul ITM.
Iar cand spuneam ca e ok sa debuteze prin a fi inspector resurse umane , ma refeream la a castiga experienta practica, la a cunoaste real problemele intregului birou RU . Dar fireste, nu e obligatoriu ;).
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2007
tana, utilizator
Cunosc niste asa -zisi inspectori cear de la ITM , cu o vechime ogo-go , i-mi dau seama ce se invata la cursurile lor ...
Daca IRU de la societati ma suna sa ma intrebe de preaviz. Feresc , nu -i masor pe toti..(Doamne fereste} dar am fost nevoita sa am si eu certuri cu cei de la ITM, anume pentru sfaturi stupide.

Alte discuții în legătură

Functii cu studii medii si superioare piticul piticul sunt incadrata pe un post de referent/inspector resurse umane 342304 cu studii medii. am absolvit studiile superioare in domeniu cu diploma de licenta .As vrea ... (vezi toată discuția)
Este posibil ca itm sa ceara obligatoriu cursul de inspector resurse umane? ovidiu7676 ovidiu7676 asta inseamna ca un economist va avea si un alt contract de munca cumul de functie resurse umane salarizare, respectiv chiar si un alt contract de munca ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)