avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Situatie revenire din concediu pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Situatie revenire din concediu pentru cresterea copilului

Buna ziua. Concediul meu pentru cresterea copilului expira peste un an. Daca in momentul acela firma la care sunt angajata in prezent se desfinteaza, mai beneficiez de indemnizatie de somaj? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: shumy , utilizator 16:52, 10 Aprilie 2010
da, puteti fi trecuta in somaj, dupa expirarea concediului pt. cresterea copilului.
Pot, sau este lege, negru pe alb, obligatoriu. Stiti cum este in Romania...
Raspunsul este afirmativ ... daca firma se desfiinteaza , iar dvs sunteti in CIC , la terminarea acestuia veti beneficia de somaj.
Multumesc din inima!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pt.copii livache74 livache74 Va rog sa-mi spuneti si mie daca un angajator strain desfinteaza o firma din Romania ( firma mare este in Belgia aici avand un birou) iar sotia este gravida ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare dupa cic ada_73 ada_73 Avand in vedere ca in ianuarie 2012 mi se termina CIC si ca de la fostul loc de munca mi se transmite ca ,,postul meu a fost ocupat'', as dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Sunt in insertie si se desfinteaza firma alinabenea alinabenea Buna ziua, am fost in crestere copil 2 ani dupa care am revenit sa serviciu si beneficiea de insertie. La o luna dupa ce am revenit s-a facut anint ca se ... (vezi toată discuția)