avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... concubinaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

concubinaj

Buna ziua, in cazul in care cei doi parinti nu se mai inteleg si traiesc prin concubinaj de 25 de ani,si unul din parinti (care este si proprietarul apartamentului unde locuiesc cei doi) ii spune sa paraseasca locuinta si respectivul nu doreste ce este de facut? ce proceduri?,ca din cate stiu daca traiesc prin concubinaj si am un aparatament fiind unicul proprietar celalat nu are drept la el,fiecare la bunurile achizitionate in parte,nu? Aaa si cel care nu doreste sa paraseasca locuinta este trecut pe un alt contract cu numele "Contract de subinchiriere" si in care spune ca unicul proprietar ......da in chirie o camera subchiriasului domnul......astept si eu niste raspunsuri concrete o zi buna si frumoasa.Mari multumiri!! Dan.
Cel mai recent răspuns: HDanHD , utilizator 16:27, 11 Aprilie 2010
ok, am priceput, dar tot am auzit ca daca doi traiesc prin concubinaj dupa un anumit numar de ani respectiv 10(presupun) au drepuri egale ca si cum ar fi casatoriti, dar din cate stiu la noi nu se ia in considerare legea concubinajului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinaj HDanHD HDanHD Buna, am o problema cu parinti mei, sunt impreuna (stau impreuna) de 25 de ani dar nu sunt casatoriti,avem un apartament cumparat de mama (acum 20 de ani) si ... (vezi toată discuția)
Act neatacabil elly80 elly80 Buna ziua! Doresc sa achiziționez un apartament pe numele meu,ce act nu poate fi atacat de către concubin si fratele meu? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Drepturi dobandite in urma concubinajului lionesse05 lionesse05 Mama mea traieste in concubinaj de aproximativ 7 ani. eu nu mai locuiesc cu mama de cativa ani buni, deoarece m-am mutat si ulterior am descoperit ca nu ma ... (vezi toată discuția)