avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... pot copia articole de pe acest site pe blogul meu?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

pot copia articole de pe acest site pe blogul meu?

As dori sa aflu si eu daca pot copia articolele de pe acest site pe blogul meu cu conditia sa scriu dedesubt ca am preluat informatiile de pe site. Daca pot cu cine trebuie sa iau legatura ca sa ii cer acordul?:stunned::sorry:
Cel mai recent răspuns: Dinu Turcanu , Consilier juridic 16:52, 17 Mai 2010
Pentru aceasta problema cel mai bine este sa va adresati domnilor administratori ai site-ului,care va vor putea da un raspuns exact.:)
luiza2008 a scris:

Pentru aceasta problema cel mai bine este sa va adresati domnilor administratori ai site-ului,care va vor putea da un raspuns exact.:)



Off... Am postat un anunt pe facebook - ul lor si i-am intrebat unde pot contacta administratorii. Mi s-a raspuns pe forumul avocatnet.ro. Aici mi se spune sa-i caut, dau unde?#-o Stie cineva vreo adresa de email prin care ii pot contacta? Sau ceva prin care sa iau legatura cu ei? oriceeee:">
Ultima modificare: Duminică, 11 Aprilie 2010
multimoak, utilizator
O solutie:
In josul paginii exista sectiunea "Acum online" la al patrulea paragraf aveti "Administratori" cand sunt online puteti da clik si intrati la "trimite mesaj".
buna ziua,

preluarea materialelor de pe www.avocatnet.ro nu este permisa.

putem insa autoriza preluarea unor fragmente ale articolelor sau a altor materiale insa pentru aceasta va trebui sa ne contactati.

oricum, orice preluare va avea precuzata sursa si un link activ la aceasta.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Ambalajul unui produs poate fi obiectul dreptului de autor? duwhyt duwhyt Am un site si vreau sa expun pe el niste copii obtinute prin scanare a unor ambalaje de produse ce se afla aproape in orice supermarket din romania. Am nevoie ... (vezi toată discuția)
Interpretare articole legea 8/1996 creis creis 1) cine pot fi titularii drepturilor de exploatare si ce sunt acestea mai exact? 2) [i]\"Art. 34. — (1) Nu constituie o incalcare a dreptului de autor, ... (vezi toată discuția)
Dreptul de autor - descarcare muzica, filme etc ContSters220737 ContSters220737 Buna seara.Rog un raspuns,privind downloadul de muzica,filme de pe Net.Pot downloada muzica, filme de pe Net. pentru mine(acasa)fara a comercializa sau difuza ... (vezi toată discuția)