avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestare proces verbal ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestare proces verbal ITM

Buna ziua! As avea o intrebare si daca se poate un raspuns urgent pentru a sti cum sa formulez calea de atac :
Am avut control de la ITM la un sediu secundar , insa pe Procesul Verbal de control este trecuta adresa sediului social. - Este acesta un motiv indeajuns pentru a atrage nulitatea PV de control ? - Daca DA , nulitatea PV de control atrage dupa sine si nulitatea PV de contraventie (cu toate ca pe PV de contraventie sunt trecute si datele firmei ,sediu social si adresa la care s-a facut controlul ) ? Va multumesc si astept urgent un raspuns pentru a putea actiona in masura.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 12 Aprilie 2010
Nu este lovit de nulitate acest proces-verbal ... Potrivit art.17 din OUG nr.2/2001 atrage nulitatea procesului-verbal : Llpsa mentiunilor privind numele, prenumele si calitatea agentului constatator, numele si prenumele contravenientului, iar in cazul persoanei juridice lipsa denumirii si a sediului acesteia, a faptei savarsite si a datei comiterii acesteia sau a semnaturii agentului constatator .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La contraventii se poate invoca nulitatea absoluta ? de exemplu, ... Ionescu15 Ionescu15 La contraventii se poate invoca nulitatea absoluta ? De exemplu, un proces verbal de contraventie intocmit aiurea,fara probe (martori sau suport tehnic), ... (vezi toată discuția)
Exista functia de agent constatator al contraventiei? gyoni8 gyoni8 In Romania, exista functia de Agent Constator? Am fost amendat iar in PV de constatare a contraventiei, agentul constatator a mentionat ca el are functia de ... (vezi toată discuția)
Contestatie p-v szilviakingastefan szilviakingastefan As avea o intrebare in legatura cu contestatia unui p-v de contraventie, in cazul in care la intocmirea p-v nu mi s-a acordat posibilitatea de a face ... (vezi toată discuția)