avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit nevoi personale

In anul 2008 am obtinut un imprumut pt nevoi personale de la ........., initial rata era de 118, 86 euro, in ziua de azi platesc 178 euro....mentionez ca in anul 2010 salariul meu a scazut la jumatate motiv pt care nu stiu daca exista vreo posibilitatea sa imi recalculeze rata??/
Creditul nu este ipotecar si nu am nici giranti..
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 19 Aprilie 2010
dalama, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:26, 13 Aprilie 2010
cu aceste date ar trebui sa va adresati direct la banca si incercati o resalonare a creditului in functie de posibilitatile dvs actuale , sper sa primiti un raspuns afirmativ, succes
User dalama,

interventie moderator

Va rog sa stergeti din mesajul dvs. denumirea societatii implicate in discutie.Ati incalcat regulamentul de postare si riscati sa va fie sters mesajul.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale - recalculare rate, posibil? dalama dalama In urma cu 2 ani am solicitat un credit de nevoi personale....acum salariile s-au micsorat, dar rata a ramas aceeasi ...intrebare: pot solicita bancii o ... (vezi toată discuția)
Credit la banca ,amanare rate Laurentiu Manole Laurentiu Manole un prieten are un credit la volksbank. datorita crizei nu mai poate plati ratele si a depus o cerere , sa-i fie amanta plata ratelor la credit pentru un an. A ... (vezi toată discuția)
Executare silita divinul divinul Problema mea este urmatoarea : Am facut un credit ipotecar de 15.000 E in anul 2005 la o banca comerciala pe 10 ani. Nereusind sa mai platesc la data ... (vezi toată discuția)