avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto persoane cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto persoane cu handicap

buna am o intrebare daca poate cineva sa ma ajute? persoanele cu handicap locomotor gr.1 sunt sau nu scutite de taxa de inmatriculare auto? astept un raspuns daca se poate multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:20, 17 Aprilie 2010
sorin_r a scris:

multumesc anticipat deci nimic de facut ptr un om cu handicap#-o

Daca cititi mai sus, veti vedea ca persoanele cu handicap, sunt scutite de la plata taxei, in conditiile prevazute de O.U.G. 50/2008. Daca v-ati gandit ca, avand in familie/prieteni/rude o persoana cu handicap, si pe barba sa, veti inmatricula o masina... nu, nu se poate. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto persoana cu handicap delysid delysid Dupa cum spune OUG 9/2013: Art. 3. (1) Timbrul se aplică pentru autovehiculele din categoriile M1, M2, M3 şi N1, N2, N3, astfel cum sunt acestea ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu farkastiberiu farkastiberiu Buna ziua Persoanele cu handicap accentuat sunt scutite de plata TAXEI DE MEDIU la inscrierea unei masini ??? cu stima tiberiu farkas (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto pt persoana cu handicap mosuxl mosuxl Buna ziua, Astazi am fost la 4 institutii ale statului ( RAR, TREZORERIE,ANAF,TAXE SI IMPOZITE ) – niciunde nu am reusit sa aflu informatiile ... (vezi toată discuția)