avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice acord cadru prin licitatie deschisa on-line
Discuție deschisă în Achiziţii publice

acord cadru prin licitatie deschisa on-line

Buna ,
Va rog sa va spuneti parerea despre incheierea unui acord cadru pe o peroada mai mare de 12 luni ( sa zicem 18 ) care are ca obiect furnizarea de produse ( lapte praf)
In conditiile in care AC doreste sa initieze licitatia deschisa on line ofertantul poate sa depuna oferta doar pe pretul unitar ( lei / kg) ??? Sau poate este obligat sa depuna oferta pe cantitate totala maxima estimata???
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters15910 , utilizator 19:21, 13 Aprilie 2010
Buna,

Din punctul meu de vedere operatorul economic poate depune oferta doar pe pretul unitar. Acordul cadru prevede cantitatile minime si maxime pentru un contract subsecvent. Mai ramane in cuprinsul contractului sa o reglementati cu ajustarea pretului ....eventual la indicele inflatie comunicat de INS. E doar o parere.
pai doar pretul unitar poate fi prezentat. apoi in limita maxima stabilita dvs. atributi contracte subsecvente conform cu pretul unitar ofertat.
Multumesc pentru raspunsuri !
Si eu gandeam la fel dar ceea ce nu stiu este daca SEAP-ul permite acest lucru.
Permite! Vorbesc din experienta proprie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Micsorarea pretului unitar al unui acord-cadru Rayd Rayd Buna ziua, Care pot fi motivatiile pentru modificarea, in scadere, in favoarea autoritatii contractante, a pretului unitar al unui acord cadru, prin act ... (vezi toată discuția)
Acord cadru versus licitatie deschisa liliann liliann Pentru un contract de concesiune vrem sa avem un consultant juridic (noi fiind autoritatea publica). Pt prestarea serviciilor de consultanta juridica mi s-a ... (vezi toată discuția)