avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INTAMPINARE- DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INTAMPINARE- DIVORT

buna ziua, vreau sa stiu si eu, intampinarea o pot face eu sau trebuie s-o faca avocatul?Si daca da, eu, exista un formular?
Cel mai recent răspuns: Mara Negulescu , Avocat 17:42, 14 Aprilie 2010
da, dar motivele invocate de el sunt puerile si mincinoase, adevaratele motive sunt cu totul altele, dar bine asta nu prea ma mai intereseaza , considerand ca nu este necesar sa ma justific in fata avocatului lui si a judecatorului.Dar este bine de stiut aceasta, cum ca daca el castiga , eu pot plati cheltuielile de judecata. Asta inseamna ca trebuie sa ne spalam rufele in public. Si inca ceva , oare unde o sa am nevoie de acea actiune de divort (dupa aceea)?Singurul lucru care trebuie sa-l fac , este sa anunt ca nu vreau sa-i pastrez numele!!!!!!!!!!!!!Stiti, si asa imi este foarte greu, nu am fost niciodata in sala de judecata, cu alte cuvinte nu am avut niciodata de a face cu organele statului.
De aceea este mai bine sa aveti avocat care sa va reprezinte daca nu vreti sa va prezentati personal!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare aliona_1971 aliona_1971 nu, ideea este ca nu vreau sa ma prezint la divort, dar tb. sa fac intampinarea fiindca nu sunt de acord cu motivele divortului( mentionez ca sotul este ... (vezi toată discuția)
Divort alina_ion_escu alina_ion_escu intampinarea este obligatorie intr-un proces de divort? si daca nu fac o intampinare ,ce se intampla? daca sunt in concediu medical si nu ma pot prezenta la ... (vezi toată discuția)
Divortul Adrianadrian69 Adrianadrian69 de curand am primit citatia de a ma prezenta la divort , as dori sa stiu daca pot sa contest actiunea depusa de sotie pe motiv ca nu din culpa mea sa produs ... (vezi toată discuția)