Infractiunea de primire de foloasee ncuvenite priveste doar functionarii, asa ca nu e cazul aici...
Poate, imbogatire fara just temei, pe civil, dar nici asta nu cred ca e...
Deoacamdata, creditorul are dreptul sa uzeze de toate caile care i se pun la dipsozitie de lege pentru a-si recupera creanta.
Nu e un motiv sa nu-ti achiti datoria doar pentru ca un altul nu si-a achitat-o fata de tine;), decat daca asta e inclusa in contract, desi nu prea cred ca e asa..
creanta nu se pune problema ca nu o achit dar trebuie sa iau de la debitorul meu.ce ma intereseaza daca pot ca la primul termen la dosarul insolventei sa fac ceva sa cer ceva.de fapt este al2 lea ca la primul am cerut sa imi angajaz avocat
Eu zic ca ai o sansa: mergi cu avocatul tau si mai cere un termen pt. a identifica posibilitatile reale de achitatare a debitul, apoi contacteaza-l pe creditor - cu cel mai mare curaj, caci in fond el isi vrea banii nu sa-ti faca tie necazuri-, prezinta toate documentele din care sa reiasa clar unde s-a dus marfa lui, ca te judeci in procedura somatiei de plata, ca vrei sa-i platesti si ieri,...doar ca inca nu ai incasat.
Comunicare, multa comunicare cu acest creditor, sensibilizeaza-l, umbla la sentimente, povesteste-i de familia ta, de ce necazuri ai in familie, de copii, de orice, etc, si convinge-l sa renunte la actiunea privind procedura insolventei.
Daca l-ai convins, la urmatorul termen ... stie avocatul tau si al lui ce este de facut !
Succes!
multumesc pentru sfaturi cred ca stie avocatul ce sa faca dar as vrea sa stiu si eu .in ceea ce priveste pe creditor nu prea am cu cine sa vorbesc ca este prea plin de el si prost degeaba am prezentat eu acte si realitatea pe care o stie ca el tot pe a lui o tine
Bo avalizat
ancut75
Buna ziua,
Am contractat in 2009 o linie de credit pentru dezvoltarea societatii, bani pe care i am folosit pentru avans la un camion - cred sa pot demonstra ... (vezi toată discuția)