avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale respingerea actiunii de insolventa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

respingerea actiunii de insolventa

stie cineva cum sau in ce conditii se poate respinge in instanta o actiune de insolventa
Cel mai recent răspuns: babeo , utilizator 08:36, 24 Februarie 2007
Draga babeo, atunci singura ta sansa este sa studiezi dreptul si sa te reprezinti singur! :P;)
Orice raspunsuri vei primi vor fi "nesatisfacatoare" pt. tine.:-/
Pacat, unii de pe acest forum chiar s-au straduit sa te ajute dar tu nu intelegi mai nimic!:D
Oricum, eu personal iti doresc succes! - chiar ai nevoie ! :D-.

da intradevar am sa il studiez dar nu prea se stie pe aici nimic de legea cec-urilor sau mai bine despre inselaciunea cu cec sau bilet la ordin se pare ca autorii celor 2 volume mai exact fam MEDEANU care au avut peste 234 de procese pe inselaciune biletul la ordin se incadreaza clar in legea 59 din 1934 nu la art 215 cp iar la insolventa se poate respinge dac nu a timbrat un om nu poate fi pedepsit pentru aceeasi fapta cu 2 sau 3 pedepse (dreptul omului)

iar la insolventa se poate respinge dac nu a timbrat

... si tu crezi ca acest creditor, care are de recuperat o creanat de 40.000 lei, nu va avea 39 Ron taxa de timbru si 0.3 RON timbru judiciar ?:O
....sau poate va uita sa timbreze ?:O
Ma cam indoiesc!

In privinta laturii penale, ai dreptate, esti doctor in drept!:))
Chiar nu inteleg de ce mai ai nevoie de alte pareri?:P
draga GABRIELA iti multumesc pentru sfaturi foarte mult.Problema este prea incurcata sa o explic.In procese -jocul greseala asteapta ) dac ei au uitat sa timbreje este greseala lor orice lege se interpreteaza nu se citeste si trebuie sapat in ea.Eu ascult de sfaturi dar daca sunt direct la obiect este adevarat dar nu sunt chiar asa de doctor
Gabriela are dreptate, ar trebui sa te ingrijoreze mai mult partea penala. Pe 215 cu CEC-uri sau bilete la ordin nu prea am vazut pedepse cu suspendare!

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat Cristianna Cristianna Buna ziua!Ce pot face in cazul in care un bilet la ordin a fost refuzat din lipsa de disponibil?Multumesc (vezi toată discuția)
Bo avalizat ancut75 ancut75 Buna ziua, Am contractat in 2009 o linie de credit pentru dezvoltarea societatii, bani pe care i am folosit pentru avans la un camion - cred sa pot demonstra ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin emis de o firma care a fost inchisa carami carami Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de ... (vezi toată discuția)