avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea silita -cazier fiscal
Discuție deschisă în Executare silită

executarea silita -cazier fiscal

Buna ziua!
Cam la o saptamana de la declansarea procedurii de executare silita (datorie banca) am platit toata suma datorata bancii, inclusiv penalitati. Prima intrebare este: pot fi considerata sau nu executata (din pdv. financiar, bineinteles) in acest caz?
A doua intrebare: va fi acest incident consemnat in cazierul meu fiscal? Voi avea nevoie de el peste cateva luni, pentru infiintare PFA.
Va multumesc foart mult anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Bibi2008 , utilizator 16:00, 15 Aprilie 2010
datoria ptr banca nu se consemneaza in cazierul fiscal
Deci numai in cazul in care statul te " executa" , ai probleme la cazierul fiscal? Am inteles bine? M-a derutat legea 91/2007, unde scrie urmatoarele:
Art. 2.
In cazierul fiscal se tine evidenta persoanelor fizice si juridice, precum si a asociatilor, actionarilor si reprezentantilor legali ai persoanelor juridice, care au savarsit fapte sanctionate de legile financiare, vamale, precum si cele care privesc disciplina financiara, denumiti in continuare contribuabili.
Art. 4.
(1) In cazierul fiscal se inscriu date privind
b) masuri de executare silita aplicate contribuabililor in legatura cu faptele prevazute la art. 2, ramase definitive si irevocabile potrivit prevederilor legale in vigoare.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! ce se inscrie in cazierul fiscal? ro-x-ana ro-x-ana Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: o Persoana Fizica Autorizata nu are platite la zi impozitele catre stat, inregistrand penalitatile ce decurg in ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal madastanciu madastanciu daca am o firma cu datorii la bugetul de stat, apar acestea in cazierul fiscal al asociatilor? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cazier fiscal-pentru infiintare srl claudiuta claudiuta Buna ziua!Am o intrebare,daca ma poate ajuta cineva. Imi fac un SRL impreuna cu cineva.Stiu ca am nevoie si de cazierul fiscal.Ce cuprinde mai exact acest ... (vezi toată discuția)